کمدی اشتباهات عمومیادبیات کمدی اشتباهات ویلیام شکسپیر و 2 نفر دیگر 4.1 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 15 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر هوپا شابک 9786222041670 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار 1399/7/6 توضیحات کتاب کمدی اشتباهات، ویراستار فرناز حیدری. ادبیات کلاسیک سینما کتاب نوجوان نمایشنامه درام ادبیات نوجوان ادبیات نمایشی قرن 15 میلادی ادبیات اقتباسی لیستهای مرتبط به کمدی اشتباهات verena کتابهای 403 تا الان 25 کتاب خب نمیدونم چرا ولی دلم میخواست یه لیست دیگه درست کنم . و میدونم که این لیست خیلی طولانی نخواهد بود چونکه درس های امسال خیلی سخت شده . ولی خب امیدوارم بتونم کتابایی خوبی رو امسال بخونم (مردم اول سال لیست کتابشونو درست میکنن من بعد از اینکه بیشتر از نصف سال رفت:) 0 10 مـاهـ در آغـوشـ خـورشـیـد 🌔 از ناشر معروف چی دارم؟ 37 کتاب از انتشارات معروف چیا دارم. اونایی که خوندم جلوشون ✔️ هست و اگه نخوندم هیچی جلوشون نیست. از بعضی انتشارات هم زیاد دارم پس ازشون سه تا میزارم. باژ : پری دریایی میلکان : مادروغگو بودیم✔️_ در جستجوی الاسکا کتاب مجازی: سم هستم بفرمایید ✔️_دختری که در اعماق دریا افتاد✔️ کوله پشتی: گربه ای که کتابها را نجات داد✔️_ کتابخانه نیمه شب✔️ کتابسرای تندیس: الیس در سرزمین عجایب _ زمان سوار✔️ بهنام: زندگی نامرئی ادی لارو _ فال نیک مون: دیگرستان✔️ هرمس: خوناشام ساسکس✔️_ جنایت در شب آتش بازی✔️_جلد سوم تا ششم مدرسه مالوری✔️ دانش افرین: مغازه جادویی✔️ افق: جیمز و هلوی غول پیکر✔️_ آرزو های بزرگ✔️_ هویج بستنی✔️ قدیانی: هوشمندان سیاره اوراک✔️_ بابالنگ دراز✔️_ کت رویال جلد ۴ و ۵ و ۶ ( چهار رو نخوندم) ✔️ هوپا: زنان پیشرو✔️_ کتاب تابستان✔️_جلد ۲ و ۵ شکسپیر خندان✔️ پرتقال: خود دوست داشتنی من✔️_ بی صدایی✔️_ سفر به انتهای دنیا✔️ پیدایش: لیلی و مجنون✔️_ دختر افتاب✔️_ باز همان خواب را دیدم✔️ 5 17 🎭 🎬 محمد رضا خطیب 🎭📚 بهترین نمایشنامه های کمدی 19 کتاب در این مجموعه بهترین نمایشنامه های کمدی رو از نظر خودم لیست میکنم ، امیدوارم دوست داشته باشید و بخونید. 0 39 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مهدی لطفآبادی 1401/12/15 شاید داستان برادران دوقلوی جداافتاده مخصوصاً از طریق سینمای هند و فیلمفارسی برامون خیلی آشنا بوده و گوبا طبق داستانهایی که با همین محتوا قبل از این نمایشنامه نوشته شده زمان شکسپیر هم موضوع خیلی بکری نبوده اما حس میکنم بیشتر هنرمندی شکسپیر تو این نمایشنامه شوخیهای ظریفش و بازی با کلماتش بود که بعضاً خودم تشخیص میدادم و چندتایی هم مترجم پاورقی کرده بود اما کاش قدرت زبان انگلیسیم در حد بالایی بود تا بتونم چنین نمایشنامههایی رو به زبان اصلی بخونم 0 0