معرفی کتاب توک توکی اثر محبوبه یزدانی توک توکی محبوبه یزدانی 3.8 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان شابک 9786000109783 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1401/1/1 توضیحات کتاب توک توکی، محبوبه یزدانی. لیستهای مرتبط به توک توکی زهرا زرینفر 1403/12/17 کتابهای کودک قبل از ۷ سال 8 کتاب انتخاب از بین خیل زیاد کتابهای کودک مناسب جهت خواندن و انجام فعالیتهای مرتبط با آن با کودکان. تصویرگری شاداب، ملموس بودن، قصهگو بودن، مرتبط با ذهنیت و فهم کودک، زبان ساده (به مرور کامل میشود) 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا زرینفر 1403/12/23 توکتوکی پرواز نمیکرد پدر و مادرش دنبال راهی بودند که او پرواز کند برای همین او را تنها گذاشتند و از دور مواظبش بودند که توکتوکی احساس نیاز به پرواز کند، از قضا کلاغی هم سر میرسد که که نقش مربی را برای توکتوکی ایفا میکند، آیا توکتوکی بالاخره پرواز میکند؟ من تصویرگری این کار را خیلی دوست داشتم چون به داستان اضافه میکرد تمام لحظاتی که مامان و بابای توکتوکی را میدیدی که از دور حواسشان به توکتوکی هست بدون اینکه متن داستان دوباره اشاره با این موضوع کند. پدر و مادر مراقب و یک مربی دلسوز نقش پررنگی در داستان داشتند و در آخر موفقیتی که نصیب توکتوکی شد. 0 0