معرفی کتاب من یک قلب قدیمی ام: شعر سپید اثر لیلا کردبچه کتابعمومیادبیاتشعر من یک قلب قدیمی ام: شعر سپید لیلا کردبچه 2.4 6 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 7 خواهم خواند 0 ناشر ایهام شابک 9786229562710 تعداد صفحات 80 تاریخ انتشار 1398/1/21 توضیحات کتاب من یک قلب قدیمی ام: شعر سپید، شاعر لیلا کردبچه. لیستهای مرتبط به من یک قلب قدیمی ام: شعر سپید فهیمه پورمحمدی 1402/1/3 کتابهایی که در ۱۴۰۱ خواندم 35 کتاب سال ۱۴۰۱، بعد از چندین سال درگیری با دکترا و مقاله و پروژه پژوهشی، بالاخره از دست دکتر تیموری خلاص شدم. البته که باز هم مشغلههای کاری و خانوادگی نگذاشت آنقدر که دلم میخواست کتاب بخوانم، اما از سالهای قبل بیشتر خواندم و راضیم. خواندههای ۱۴۰۱ را اینجا به یادگار لیست کردهام: 1 39 یادداشتها محبوبترین جدیدترین پریا 1401/1/25 اولین کتابی که از خانم لیلا کردبچه خواندم و واقعاٌ از خواندنش لذت بردم. سی و چند شعر سپید کوتاه دارد که احتمالاً بریدهای از اشعار بلندتر هستند و برای هر کدام تصویری ساده هم انتخاب شده است. نقل از کتاب: به من بگو آیا کسی که امید را اختراع کرد، امیدش را به دستگاههای شکنجهی قبلی از دست داده بود؟ . تو میتوانی دریایی که ماهیانش مردهاند را دریا بدانی یا جنگلی که پرندگانش پریدهاند را جنگل، من اما نمیتوانم بعد از این همه سال به چیزی که در سینهات فقط میتپد بگویم قلب . لعنت به جاده، مادربزرگ! لعنت به جاده! که هر که را تو به دنیا آوردی او برد 0 9