معرفی کتاب خاستگاه سیاوش: جغرافیای تاریخی داستان سیاوش و فرود اثر محمدحسین صالحی ابرقویی خاستگاه سیاوش: جغرافیای تاریخی داستان سیاوش و فرود محمدحسین صالحی ابرقویی 4.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 4 ناشر مشروطه شابک 9786009316700 تعداد صفحات 144 تاریخ انتشار 1393/7/23 توضیحات کتاب خاستگاه سیاوش: جغرافیای تاریخی داستان سیاوش و فرود، نویسنده محمدحسین صالحی ابرقویی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین آروشا دهقان 1402/4/30 این کتاب رو چندسال پیش طی یک کاوش در کتابخانهی دانشگاه پیدا کردم؛ دقیقا همون زمان که دربهدر دنبال منبع میگشتم برای نوشتن نایریکا و هرچیزی از تاریخ اساطیری ایران به دستم میرسید میخوندم. این کتاب یکی از بهترین پژوهشها دربارهی جغرافیای داستان سیاوش، کیخسرو و فرود بود(و هست البته😅). بعد از اون، مدتها در تمام کتابفروشیهای آنلاین و آفلاین دنبالش گشتم. چندین بار با دفتر نشر مشروطه تماس گرفتم که پاسخ ندادن. تمام صفحات سرچ گوگل رو بالا و پایین کردم و تو چندتا سایت کتابیاب درخواست دادم تا برام پیداش کنن اما نشد که نشد. من فارغالتحصیل شدم و حسرت داشتن این کتاب در کتابخانهی شخصیم و دوباره خواندنش به دلم موند.🥲 0 30