سایه ناتمام: زندگی نامه شهید فرشید فرشته صنیعی سایه ناتمام: زندگی نامه شهید فرشید فرشته صنیعی زینب پاشاپور و 1 نفر دیگر 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر 27 بعثت وابسته به مرکز مطالعات پژوهشی 27 بعثت سپاه محمد رسول اله(ص) شابک 9786227812312 تعداد صفحات 152 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب سایه ناتمام: زندگی نامه شهید فرشید فرشته صنیعی، نویسنده زینب پاشاپور. یادداشتها محبوبترین جدید ترین حــدیث کریمی 1402/2/28 سایه ناتمام داستان زندگی دوبرادر که باهم متولد میشوند؛ باهم رشد میکنند؛ باهم پر میگشایند و یکی پرواز میکند و دیگری نه... روایت داستان زندگی از بدو تولد تا لحظه شهادت از زبان خود شهید و برادرش سبک جدیدی از زندگینامه های دفاع مقدسی بود که ارتباط خوبی رو با خواننده ایجاد میکرد. جدا شدن فرشید و فرشاد در آخرِ کتاب حسابی برای منِ خواننده تلخ بود :) بیچاره فرشاد جدا شده از برادر! قلم نویسنده و خوب و روان بود؛ اما برای بهتر شدن نوشته ها جای کار هست هنوز. **** متن کتاب "بنفش تیره" چاپ شده بود که در نوع خودش جالب بود! ایده عکسهای پایان هر فصل هم دوست داشتنی بود مخصوصا برای منی که عاشق عکسهای قدیمی ام. **** این کتاب رو به رفقای علاقمند به کتابهای زندگینامه شهدا پیشنهاد میکنم👍🏻 **** خوش بخونید. یاعلی🖐🏼 0 7