قدیس دیوانه عمومیداستانایران قدیس دیوانه احمدرضا امیری سامانی و 1 نفر دیگر 3.8 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 2 ناشر صاد شابک 9786227459340 تعداد صفحات 154 تاریخ انتشار 1400/2/14 توضیحات کتاب قدیس دیوانه، نویسنده احمدرضا امیری سامانی. تقدیرشدهی جایزه ادبی جلال آل احمد جایزه ی ادبی جلال آل احمد یادداشتها محبوبترین جدید ترین مهتاب ابراهیمی 1402/9/18 مجموعه داستانهای کوتاه به قلم احمدرضا امیری سامانی از نشر صاد. احمدرضا امیری داستاننویس ماهری است و تنوع داستانها قدرت قلم او را بهخوبی نشان میدهد. مهمّتر از همه اینکه قصهگوی خوبی است و خواننده را در همان چند صفحهی کوتاه آنچنان در قصه فرو میبرد که تا چند دقیقهای بعد از اتمام داستان وادارش میکند به تفکر. و تاثیری روی او میگذارد که شاید هرگز فراموش نکند. کتاب را خیلی سریع تمام کردم و یا بهتر است بگویم بلعیدم.....خلاصه که لحظات خوبی را با داستانهای این کتاب گذراندم. هنوز دارم به شخصیتهای داستانها فکر میکنم که وقتی کتاب را بستم و کنار گذاشتم، آنها چهطور به زندگیشان ادامه خواهند داد و آیا ماجراهای جدیدی برایشان رقم خواهد خورد که من از آنها بیخبر خواهم بود؟! 0 5