معرفی کتاب داستان یک انسان واقعی اثر باریس نیکالایوویچ پالووی مترجم قنبراف داستان یک انسان واقعی باریس نیکالایوویچ پالووی و 1 نفر دیگر 3.7 7 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 6 ناشر نشر نیلوفر شابک 0000000036057 تعداد صفحات 449 تاریخ انتشار 1359/1/2 توضیحات کتاب داستان یک انسان واقعی، مترجم قنبراف. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مصطفی 1403/6/28 شنیدم آقای خامنه ای به خوندن این توصیه کردند. کتاب خوبی بود 0 1 سید رسول حسینی زهرائی 1403/11/17 من این کتاب رو چند سال پیش خوندم . خیلی خوبه . بذارین تو برنامه تون، بخونیدش. قصه ی قشنگی داره 0 3 ELNAZIOR 1404/3/30 هرچی رمان توی اول دبیرستان خوندم رو فراموش کردم اما فقط یکیشون بود که داستانش رو هنوز هم بعد از چند سال فراموش نکردم ، حیف که دیگه کتابش رو پیدا نکردم تا بخونم چون از کتتبخونه گرفته بودمش و دیگه مسیرم به اونجا نیفتاد ۵ بهمن ۴۰۳ خب همین الان متوجه شدم ازش یه فیلم هم ساختن و در حالی که همینجوری تلویریون رو بالا پایین میکردم داشت پخش میشد و برام داستانش آشنا بود تا اینکه رسید به قسمتی که فهمیدم اسم شخصیت اصلیش الکسیه و مطمئن شدم خودشه 0 0