معرفی کتاب حس زندگی (رمانی در معنای زندگی) اثر جان پی. استرلکی مترجم مهین صدیقی

حس زندگی (رمانی در معنای زندگی)

حس زندگی (رمانی در معنای زندگی)

جان پی. استرلکی و 2 نفر دیگر
5.0

ناشر
تالیا
1398/11/30

می شود یک عمر در آرزوی بالا رفتن از یک کوه زندگی کرد و یا راهی یافت و از آن کوه بالا رفت، بدون واهمه از بلندی و بزرگی کوه. قدم های سنجیده و پخته می تواند ما را به قله هرکوهی که بخواهیم برساند.
شناختن یا نشناختن خواسته هایمان فقط در دست خود ماست. مردم اکثرا در مورد خواسته هایشان حرف می زنند اما عمل نمی کنند. فقط در انتظار معجزه می نشینند.
هر فردی می تواند با انجام پنج خواسته بزرگ زندگی دنیایش را تغییر دهد. بیاموزد که بر هر مشکلی می توان غلبه کرد و پیروز شد. انتخاب مسیر درست و تمرکز، ضامن موفقیت و دستیابی به آرمان هاست.
تغییرات ساده می تواند به تحولات بزرگ و پر قدرتی در زندگی تبدیل شود.
کیفیت زندگی است که ارزش دارد نه کمیت آن، دستیابی به خواسته هایمان می تواند دشوارنباشد به شرط آن که آن ها را بشناسیم.
آرمان های بزرگ ما با قدم های کوچک شروع می شود.
رسیدن به آرمان های بزرگ به رغم همه محدودیت ها و در هر مسیری امکان پذیر است، اما باید خواست تا توانست.
هر مانعی مثل یک کوه است. وقتی کسی از اولین کوه رد می شود، پیروزی عبور، او را سرشار از انرژی و بردباری می کند و راه رسیدن به پنج خواسته بزرگ زندگی را برایش هموار می کند.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به حس زندگی (رمانی در معنای زندگی)

نمایش همه

Haniyeh

Haniyeh

1404/1/13

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

"آرزوها واقعیتهایی هستند که منتظرند تا به دست ما اتفاق بیفتند اما تا ابد منتظر نمیمانند. یک جایی شما باید کمک کنید تا آنها به واقعیت تبدیل شوند وگرنه در نهایت ناپدید میشوند."

داستان در مورد مردی به نام "جک" هست که تصمیم میگیره به سفری به آفریقا بره. پس دو سال از حقوقش رو جمع میکنه و به آفریقا سفر میکنه. در اونجا بهش میگن باید یه راهنما برای خودش پیدا کنه اگر میخواد پیاده و نه با اسب مسیر رو طی کنه بلکه گم نشه و بتونه چیزهایی که میخواد رو ببینه. "ماماگمبه" خانمی سن و سال دار خودش جک رو پیدا میکنه و بهش میگه قراره همراهیش کنه. جک با اینکه شک داره زنی با این سن و سال بتونه کمکی بهش بکنه، بعد از شنیدن اینکه چقدر همه اونو قبول دارن بهش اعتماد میکنه.

"پنج بزرگ زندگی هرکس با یک آرزو شروع میشه و آرزو فقط یک واقعیته که منتظره عملی بشه."

داستان جالبی بود. به غیر از مسئله "پنج بزرگ زندگی"، نکات جالب زیادی داشت و اصلا خسته کننده نشد درحالیکه فکر میکردم قراره وسطش کلی خمیازه بکشم و شاید نصفه ولش کنم. من خیلی علاقه‌ای به طبیعت و حیوانات در داستانها ندارم اما این کتاب متفاوت بود.
ورژن صوتی شادن پژواک رو گوش دادم و واقعا عالی بود؛ مخصوصا صدا و اجرای شخصیت ماماگمبه.