معرفی کتاب ضد اصلاح اثر زینب رحیمی ضد اصلاح زینب رحیمی 3.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 2 ناشر شابک 9786225381049 تعداد صفحات 88 تاریخ انتشار _ توضیحات این کتاب از جنس خلوت با خود است، از جنس کنکاشهای ذهنی و عینی برای رسیدن به مناسبترین راه؛ مناسبترین راه برای اصلاح. بریدۀ کتابهای مرتبط به ضد اصلاح نمایش همه محمد مهدی 1403/4/15 ضد اصلاح زینب رحیمی 3.0 1 صفحۀ 12 0 5 محمد مهدی 1403/4/15 ضد اصلاح زینب رحیمی 3.0 1 صفحۀ 29 0 3 محمد مهدی 1403/4/15 ضد اصلاح زینب رحیمی 3.0 1 صفحۀ 31 0 4 محمد مهدی 1403/4/15 ضد اصلاح زینب رحیمی 3.0 1 صفحۀ 33 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد مهدی 1403/4/15 باسمه 🔰 کتاب «ضد اصلاح» جدیدترین عنوان بسیج دانشجویی برای نمایشگاه کتاب امسال بود. کتاب کم حجمی که اصلاً قصد طرح عمیق مبانی رو نداره؛ اما محور بحثش مرور تجربیات و آسیبشناسی مطالبات (چگونه باید باشد و چگونه نباشد) هست. 🔰 عمده حجم کتاب به بیان تجربیاتی میگذره - که اگه دهه هفتادی یا همین حوالی باشین، یادتون میاد - و نکته مد نظرش رو از اون بستر، مطرح میکنه. این بخش گرچه قوت خاصی نداره؛ اما خالی از لطف هم نیست. مهمترین و مفیدترین بخشهای کتاب، مباحث اولیه حول افراز عامل مسئله بود و راهکاری روشی و عملکردی اقدام در انتهای کتاب. این دو تا برای خودم خیلی مفید بودن. 🔰 البته استدلالهای کتاب، ضعفهایی هم داره؛ مثلاً اونجا که تأکید بر عدم تأثیر ابر معنایی ارزشها بر مسائل داره. طرف مقابل بالآخره محاجه میکنه که بر اساس همین ابر معنایی هست که روابط ساختاری و حتی چارچوب تعیین کارگزار رقم میخوره. در ادامهاش هم اشاره به استفاده از ظرفیتهایی از قوانین میکرد که بالفعل نشده و بعیده بشه؛ پس اون مسئلهای که سعی در پاسخ بهش داشت، جواب خیلی قطعی دریافت نمیکنه. خلاصه این بخشهای متن به قوی شدن نیاز داره؛ اما برای مخاطب فعال تشکیلاتی، چالشی نیست. ✅ اصالت بخشیدن به اثرگذاری و نه مطالبه، حرف اصلی این کتاب هست که فکر میکنم دوای درد خستگی این ایام تشکلها هم محسوب میشه! اگه تجربه حضور در فعالیتهای دانشجویی رو دارین، خوب میدونین ذات تشکل دانشجویی، سیال بودن هست که خودش امکان تمرکز روی یه روند و حتی انتقال تجربه به سال بعدی رو کم میکنه. برای همینه که این کتابها، علیرغم اینکه واسه فعالین دانشجویی نوشته شده، عمدتاً توسط ادوار خونده میشه... با این حال حجم کم و حرف حساب جمع و جورش در حوزه مطالبه گری، کتاب رو مناسب دانشجویانی میکنه که تازگی به تشکل وارد شدن؛ به خصوص حین اردوی تشکیلات و برنامهریزی میتونه خونده بشه و مفید واقع بشه. در غیر این صورت صرفاً مناسب مطالعه در وقت آزاد هست. 0 8