معرفی کتاب طوفان بمبئی اثر مجتبی رحماندوست طوفان بمبئی مجتبی رحماندوست و 1 نفر دیگر 3.2 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 2 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000300012 تعداد صفحات 256 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب طوفان بمبئی، نویسنده مجتبی رحماندوست. لیستهای مرتبط به طوفان بمبئی کتاب خوب 1403/2/8 تا پخته شود خامی 13 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب سفرنامه سفرنامه، شرحی از تجربیات و ماجراجوییهای یک شخص در سفرهایش است. این شرح ممکن است شامل توصیفات مکانها، فرهنگها، غذاها، شخصیتها و مردمان محلی باشد. سفرنامهها معمولاً برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و توصیهها به دیرگان، نوشته میشوند. آنها میتوانند ارزشمند و جذاب باشند و به دیگران کمک میکنند تا بهترین تصمیمهای بهتری درباره سفرهایشان بگیرند. به طور کلی، سفرنامهها یک روایت شخصی از سفرهایی هستند که هرکسی میتواند از آن بهرهمند شود. ویژگی اصلی ادبیات سفرنامهها توصیف و تصویرسازی زیبا و جذاب از تجربیات سفر است. نویسنده سعی میکند با استفاده از زبان زیبا و شیوا، مکانها، فرهنگها، غذاها، شخصیتها و مردمان محلی را به تصویر بکشاند و تجربیات خود را به شکلی فوقالعاده و جذاب به خواننده منتقل کند. علاوهبراین، سفرنامهها معمولاً دارای یک دیدگاه شخصی هستند که برای خواننده جالب است و میتواند به او درک بهتر تجربیات سفر کمک کند. همچنین، این نوع ادبیات بیشتر به توصیفات تجربیات و حوادث در سفر تمرکز دارد تا از آن به عنوان یک شکل از رمان یا داستان استفاده کند. بستهٔ مطالعاتی حاضر به معرفی سفرنامهها میپردازد. 0 7 ز.وطن 1402/2/26 سفرنامه 44 کتاب روایتهایی از سفرهای کوتاه و بلند و بعضا مدتی زندگی خارج از وطن طبیعتا این لیست باید طولانی تر شود 1 34 یادداشتها محبوبترین جدیدترین حامد خسروشاهی 1403/1/17 جناب مجتبی رحماندوست یادداشتهای خود از ۷سفر به هند، سوریه 🇸🇾 و لبنان 🇱🇧 ، پیادهروی اربعین 🇮🇶، برزیل 🇧🇷، ترکیه 🇹🇷 و مالزی 🇲🇾 و سنگاپور 🇸🇬 که به غیر از یکی همه در قالب هیئتهای رسمی بوده را در یک کتاب جمع و با نام طوفان بمبئی منتشر نموده است. من که از نوشتن هر تجربهای استقبال میکنم و در این میان آشنایی با نگاه یک هوادار دوآتشه جمهوری اسلامی در سفرهای رسمی و نیمهرسمی حتما مفید فایده است، اما اتفاقا بهترین قسمت این کتاب، روایتی است از سفر خانوادگی با ماشین شخصی از مسیر ترکیه به سوریه و لبنان که با هزینه شخصی و برنامهریزی شخصی صورت گرفته. سفر نخست روایت سفر گروهی از نویسندگان و شاعران به هند است که افرادی مثل رضا امیرخانی و مصطفی رحماندوست و علی موسویگرمارودی هم عضو آن هیئتند. 0 0 کتاب خوب 1403/2/9 کتاب «طوفان بمبئی»، توسط مجتبی رحماندوست نوشته شده است و انتشارات سوره مهر آن را به چاپ رسانده است. این کتاب مجموعهای از سفرنامهها و خاطرهنگاریهای رحماندوست است و طبق گفته خودش، هدف توصیف دقیق سیاسی، جغرافیایی و یا اجتماعی کشورهای مقصد نیست. یکی از ویژگیهای جالبتوجه در متن کتاب، ارائۀ توصیفهای سریع از حالات درونی و برداشتهای فردیِ خودش برای خواننده است. متن این سفرنامهها با شرایط سیاسی-اجتماعی کشور بسیار همسو است و نویسنده توانسته است متنی همراستا با آرمانها و ارزشهای جامعه برای خواننده فراهم کند. این مجموعه از سفرنامهها میتوانند به شکلی اجمالی خواننده را با فضای حاکم در محیطهای دیگر آشنا کرده و از این منظر برای خواننده بسیار مفید خواهد بود. این کتاب در هفت بخش نوشته شده است و هر بخش آن مختص یک سفر بوده و سفرنامهای کوچک از یک منطقه ارائه میکند. 0 1