معرفی کتاب گردهمایی اثر آن انرایت مترجم کیومرث پارسای

گردهمایی

آن انرایت و 1 نفر دیگر
0.0 1 یادداشت

1390/3/4

این کتاب، دربردارندة داستانی انگلیسی از «آن آنرایت» است. ماجرا در گذشته های دور رخ می دهد. «ورونیکا» که در خانواده ای پرجمعیت متولد شده، راوی این داستان است. ورونیکا برادرش «لیام» را گم کرده است. هیچ یک از اعضای خانواده دوست ندارند او را پیدا کنند. دلیل این اتفاق را باید در گذشته و در زندگانی مادربزرگ آنها جست وجو کرد. زندگی مادربزرگ و همسرش و اتفاقاتی عجیب با لیام و زندگی اش پیوند خورده است. پس از مدتی خبر پیدا شدن لیام به ورونیکا می رسد. او و اعضای خانواده اش نمی دانند چه کاری باید انجام بدهند.

لیست‌های مرتبط به گردهمایی

شیرفروشآدمکش کورمیراث از دست رفته

کتاب های برنده جایزه من بوکر از ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸

12 کتاب

جایزهٔ ادبی من بوکر، که با نام ساده‌تر جایزهٔ بوکر نیز شناخته می‌شود، یکی از معتبرترین و برجسته‌ترین جوایز ادبی در سطح جهانی است. این جایزه هر ساله به بهترین رمان جدید به زبان انگلیسی که در بریتانیا یا ایرلند منتشر شده باشد، تعلق می‌گیرد. در ابتدا، تا سال ۲۰۱۴، این جایزه تنها به کتاب‌های نویسندگانی که شهروند کشورهای مشترک‌المنافع (کامنولث) یا جمهوری ایرلند بودند، اهدا می‌شد. اما از آن پس، تمامی آثار نوشته‌شده به زبان انگلیسی، بدون در نظر گرفتن ملیت نویسنده، می‌توانند در این رقابت شرکت کنند. اولین بار در سال ۱۹۶۹ این جایزه به پی اچ نیوبی برای کتاب «چیزی برای پاسخ دادن» اهدا شد، و از آن زمان تاکنون، نویسندگان برجسته‌ای از سراسر دنیا موفق به دریافت این جایزه شده‌اند. هرچند در طول این سال‌ها تغییرات زیادی در روند آن به وجود آمده است، اما ارزش و اعتبار این جایزه همچنان در دنیای ادبیات بدون تغییر باقی مانده است. جایزهٔ بوکر نه تنها شهرت جهانی به نویسنده اهدا می‌کند، بلکه تأثیر قابل توجهی بر فروش کتاب‌ها دارد. برندهٔ این جایزه علاوه بر کسب شهرت، مبلغ ۵۰,۰۰۰ پوند به‌عنوان جایزه نقدی دریافت می‌کند که از سال ۲۰۰۲ با حمایت گروه مَن به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.