تلفن کودک۷ تا ۹ سال تلفن مک بارنت و 2 نفر دیگر 3.8 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر دیبایه شابک 9786002122612 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1397/5/9 توضیحات کتاب تلفن، تصویرگر جن کوراس. ادبیات داستانی داستان کمدی طنز ادبیات آمریکا کتاب کودک داستان علمی تخیلی کتاب مصور ادبیات کودک و نوجوان دهه 2010 میلادی یادداشتها محبوبترین جدید ترین فاطمه نجار 1400/10/21 پیام رسانی یکی از مهمترین دغدغه های بشر بوده است ، این کتاب با زبان ساده و طنز اهمیت ابزارهای ارتباطی و انتقال درست مفهوم را بیان میکند . تصویرگری کتاب خاص و جالب است ، در صفحات اول و آخر یک سیم برق از نمای دور نشان داده شده که تعداد زیادی پرنده روی آن نشسته اند اما در هر صفحه یکی از آن پرنده ها نشان داده میشود ، یکی از مزیتهای کتاب آشنایی با چندین گونه متفاوت از پرنده هاست ، در ضمن کتاب میتوان با بچه ها از ضرب المثل فارسی یک کلاغ چهل کلاغ هم صحبت کرد . 0 1 طاهره گوهری 1402/7/11 همون داستان یک کلاغ چهل کلاغ معروف. با تصویرگری خیلی بامزهتر. و امکان گفتگوی زیاد برای بچهها، درباره مفاهیم یه کم سختی شبیه همین یک کلاغ چهل کلاغ شدن حرفها.هر چند من برای یه آدم گنده خریدمش:) جالب بود. 0 6