معرفی کتاب Luke Goes to London اثر خارجی

Luke Goes to London

Luke Goes to London

0.0 1 یادداشت

1393/10/11

کتاب Luke Goes to London، نویسنده خارجی.

نعیمک

نعیمک

1403/12/25

کتاب را به دلیل تصاویر گوگولی‌اش خریدم. یک کتاب خشتی بزرگ یا چاپ بسیار خوب که ورق زدن و تماشای تصاویرش خود یک تجربۀ دل‌انگیز است. تجربۀ لمس کاغذ که کمتر در آثار چاپی ایرانی می‌بینیم که دلیلش نداشتن کپی‌رایت و البته قیمت بالا برای چاپ است. کتاب داستان ساده‌ای دارد و از شیوۀ کلاسیک انگلیسی هم بهره می‌برد. داستان‌های ساده با حیوانات انسان‌نمایی که شهر واقعی در آن نقش دارد. این شکل از قصه‌گویی را در پدینگتون یا کارهای بئاتریکس پاتر هم دیدم و خودم این وصل شدن دنیای حیوانات – و رویا- با دنیای واقعی را خیلی دوست دارم.
اما مهم‌ترین ویژگی کتاب برای من قهرمان قصه است که یک سنجاب است و مقصدش هاید پارک در لندن است. ظاهراً در خود هاید پارک واقعی هم سنجاب‌ها حضور دارند و این ویژگی کتاب را برایم باحال‌تر می‌کند. فرض بگیرید که قصه‌ای برای پرندگان پارک لاله نوشته شود که مردم هر روز آن‌ها را می‌بینند. قصه بیان ساده‌ای داردو آدم‌های بد و اتفاقات ناگوار هم در آن وجود دارد و همه‌چیز گل‌وبلبل نیست. یافتن خواهری در شهر غریب تم آشنایی است و مثل همیشه با پیدا شدن خواهر ما هم نفش راحتی می‌کشیم. این قصه اولین جلد از یک مجموعۀ چهار جلدی است.