بابک صابری و 2 نفر دیگر
4.4

1400/3/29

این را همه‌ی پدر و مادرها از مدیر مدرسه می‌پرسند. مثل خانم کلاغ که یک روز به مدرسه‌ی دخترش رفت و از آقای خرگوش پرسید: «می‌شود بگویید توی این مدرسه به دختر من چی یاد می‌دهند؟»

«قارقار!»
«فقط قارقار؟»

اما انگار این‌جوری نیست که فقط قارقار باشد، چون کلاغ‌ها که خودشان قارقار کردن بلدند. پس…

پس توی مدرسه به بچه‌ها چی یاد می‌دهند؟

لیست‌های مرتبط به وقت قارقار

بهترین کلاس دنیاوقت قارقاربچه جادوگرها به مدرسه می روند

با کتاب‌ها آماده بشیم بریم مدرسه

9 کتاب

اینها کتاب‌هایی هستند که ما برای آماده شدن برای ورود به مدرسه خواندیم، یک بار سه سال پیش و یک بار هم توی همین هفته. فایده هم دارد؟ البته که دارد. کتاب‌ها برای ما همیشه بهترین وسیله برای مواجهه با دنیای جدید بودند. بعضی کتاب‌ها شاید در نگاه اولی خیلی مربوط نباشند به آمادگی ورود به مدرسه مثل به وقت قارقار ولی همین کتاب به ما کمک کرد تا بفهمیم کار مدرسه آشنا کردن ما با صدا و آهنگ خودمان و ارزشمندی آن است حتی اگر ظواهر امر چیز دیگری باشد. کتاب بچه جادوگرها به مدرسه می‌روند هم مثل یک دریچه یا فیلتر بود که کمک کرد تا مدرسه و اهالی‌اش را جور دیگری ببینیم. بعد از کتاب مدیر و ناظم امپراطور بودند و معلم کلاهدوز خوشحال و قلدرهای مدرسه چیزی بیشتر از چهل تا کک نبودند. خود مدرسه هم یک کتاب بود پر از قصه و افسانه. کتاب‌ها را من سه سال پیش خریدم و حتما الان کتاب‌های تازه‌تری هم در بازار هستند. ولی همین‌ها به نظرم طیف زیادی از مسائل مربوط به مدرسه را پوشش می‌دهند.

هوش و کوشحرف رمزی ممزیمن هم بازی!

دوست من کتاب

12 کتاب

دوست من کتاب: بستهٔ پیشنهادی کتاب برای ۶،۷ و ۸ ساله‌ها سال قبل و بعد از ورود به مدرسه از جمله طلایی‌ترین فرصت‌ها، برای حکاکی مفاهیم ناب و باز کردن جای بذرهای با کیفیت و پر محصول در ذهن کودکان عزیزمان است. قطعاً از مناسب‌ترین، سال‌ترین و در دسترس ترین وسایلی که ما پدرها و مادرها می‌توانیم به این هدف مهم دست پیدا کنیم «کتاب» است؛ هر چند که در دنیای امروز، کتاب‌ها هم به ویژه در حوزهٔ کودکان مورد دستبرد سودجویان قرار گرفته و کتاب‌های بی‌محتوا و مضر از لحاظ تربیتی و آموزشی، در دلرباترین شکل‌ها، به مربیان و والدین مشتاق عرضه و پیشنهاد می‌شوند؛ اما کتاب‌های خوب و مفید هم هنوز کم نیستند و ناشران و نویسندگان و تصویرگران دغدغه‌مندی هستند که تلاش و مأموریت مقدس خود را برای به کمال رسیدن بچه‌های این سرزمین از یاد نبرده‌اند. پدر عزی، مادرمهربان در این چند کتاب به عنوان نمونه و جهت مشورت به شما معرفی می‌کنیم؛ از همان‌هایی که در سبد کتاب‌ بچه‌های خودمان تهیه کرده‌ایم؛ امیدواریم با کمک امثال این کتاب‌ها، اتفاقات و برنامه‌های خوبی در پرورش مهارت قلبی و ذهنی بچه‌هایمان رقم بزنیم و بهترین مسیر را برای رشد و پرورش کودکانمان انتخاب کنیم.

کتاب تألیفی درست که میخونم ذوق میکنم.
داستان درباره‌ی مامان کلاغیه که میره مدرسه تا ببینه به بچه‌ش چی یاد میدن و وقتی می‌فهمه "قارقار" عصبانی میشه و حالا مدیر قراره بهش توضیح بده که "قارقار" چقدر میتونه مهم باشه و کارکرد‌های متفاوتی داشته باشه.
نگاه نویسنده و توجهش به طبیعت هم به ذوقم افزود:]

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.