معرفی کتاب خروس جنگی اثر جری اسپینلی مترجم پروین علی پور خروس جنگی جری اسپینلی و 1 نفر دیگر 4.4 8 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 21 خواهم خواند 2 ناشر افق شابک 9786003534414 تعداد صفحات 196 تاریخ انتشار 1397/10/18 توضیحات کتاب خروس جنگی، نویسنده جری اسپینلی. لیستهای مرتبط به خروس جنگی علیرضا 1404/5/26 پیشنهاد مطالعه 13 کتاب به نظرم اینها کتاب های خوبی بودن 1 1 عرشیا قاسمی افشار 1403/4/31 لیست پیشنهادی هفتمیها 8 کتاب بعضی کتابها مجموعهای هستند! یعنی از آن مجموعه هرکدام را بخوانید خوب است. 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین علیرضا 1404/4/15 راوی داستان یک پسر بچه است ، بخاطر رفتار بدش نام او را خروس جنگی گذاشته اند. داستان درباره ی همین پسر است که به خاطر این که زیاد مادر و پدرش را نمی بیند بداخلاق شده است . 2 2 علی خلیل زاده 1403/5/2 کتابی بود که اگه مجبور نبودم اصلا سراقش نمی رفتم باتشکر علی خلیل زاده 0 4 حامده بهجتی 1402/11/1 همه ی آدم ها در وجودشون یک "وِب" و یک "خروس جنگی" دارن. بنا بر شرایط و انتخاب خودشون میتونن اون وجه خودشون را بروز بدن. کتابی آرام و تاثیرگذار. آرامش میتونه زندگی ها را تغییر بده بدون جنگ و همراه با صلح مخصوصا در سن نوجوانی 0 0 نرگس زنجانی 1404/5/26 خروس جنگی یک دنیای کاملا پسرانه و از نوع خشنش است. دنیایی که فقط بزن بهادرها در آن جای دارند و پسرهای صلح طلب، دوشیزه به حساب می آیند. "جان" یا همان خروس جنگی و راوی داستان، از طرف" وِب" پسری طرفدار صلح و گیاه خوار دعوت به دوستی می شود. جان دنیای وب را احمقانه می بیند از او فاصله می گیرد و تبدیل به یکی از دشمنان سر سخت وب می شود. ماجرا حول محور این دو نوجوان می چرخد. نرمش های وب و سرسختی های جان! 0 39