آقای استاندار: خاطرات علی عبدالعلی زاده از دوران استانداری آذربایجان شرقی

آقای استاندار: خاطرات علی عبدالعلی زاده از دوران استانداری آذربایجان شرقی

آقای استاندار: خاطرات علی عبدالعلی زاده از دوران استانداری آذربایجان شرقی

نادر داودی و 1 نفر دیگر
4.0
1 نفر |
0 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

2

خواهم خواند

0

ناشر
نشر نی
شابک
9789641853879
تعداد صفحات
200
تاریخ انتشار
1393/12/25

توضیحات

        دکتر علی عبدالعلی زاده پس از پیروزی انقلاب معاونت شهردار ارومیه(شهید مهدی باکری)را به عهده گرفت،سه سال آغازین دهه 60 معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی بود و پس از آن دو دوره با رای مردم ارومیه به مجلس شورای اسلامی را یافت.عبدالعلی زاده در دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی به مدت 5 سال استانداری آذربایجان شرقی توسعه فراوانی یافت.
سابقه درخشان استانداری او سبب شد که با روی کار آمدن سید محمد خاتمی به سمت وزیر مسکن و شهر سازی انتخاب شود.
این کتاب حاصل چندین جسله گفت و گو درباره دوران استانداری او در آذربایجان شرقی است-دوره ای که دکتر عبدالعلی زاده با اشتیاق درباره اش صحبت می کند.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به آقای استاندار: خاطرات علی عبدالعلی زاده از دوران استانداری آذربایجان شرقی

آقای استاندار: خاطرات علی عبدالعلی زاده از دوران استانداری آذربایجان شرقی
بریدۀ کتاب

صفحۀ 43

از دیگر مدیران موفق استان دکتر مسعود پزشکیان بود. ایشان را برای تصدی پست ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز، به دکتر مرندی وزیر بهداشت معرفی کردم. دکتر مرندی گفت: پزشکیان از نیروهای بسیار خوب است اما با اخلاق او آشنایی ندارم مبادا سختگیری کند و این مسئله پزشکان را آزرده خاطر کند. به دکتر مرندی اطمینان دادم که با آقای پزشکیان صحبت خواهم کرد و مشکلی پیش نخواهد آمد. به صراحت با آقای پزشکیان صحبت کردم و گفتم که دکتر مرندی نگران نوع برخورد شما با پزشکان‌اند؛ همان طور که خودتان می‌دانید باید با پزشکان به نرمی برخورد کرد تا آزرده خاطر نشوند. آقای پزشکیان گفتند که من پزشکم و می‌دانم که با آنها چه طور رفتار کنم. وقتی که پزشکیان ریاست دانشگاه را پذیرفت، اوضاع دانشگاه کمی آشفته بود. دانشجویان مذهبی با مدیریت دانشگاه اختلاف نظر داشتند. با انتخاب پزشکیان که از تندروترین افراد مذهبی بود، دانشگاه علوم پزشکی بسیار آرام شد و خبری از درگیری و تنش نبود. هر از چندگاهی با آقای پزشکیان درباره نوع رفتار با پزشکان و نحوه برخورد با بیماران و مشکلات و موانع جامعه پزشکی صحبت می‌کردیم و بدین ترتیب هرگز میان ایشان و جامعه پزشکی اختلافی پیش نیامد. چندی بعد، با کمک و راهنمایی دکتر پزشکیان و کمک‌های مالی استانداری، مرکز جراحی قلب تبریز را بازسازی کردیم و آن را به مرکزی مدرن تبدیل کردیم و دکتر پزشکیان مسئولیت آنجا را نیز پذیرفت و امکانات پزشکی را در استان ارتقا داد.

1