معرفی کتاب کمال الدین و تمام النعمه اثر محمد بن علی ابن بابویه مترجم محمدباقر کمره ای کمال الدین و تمام النعمه محمد بن علی ابن بابویه و 1 نفر دیگر 4.6 5 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 7 خواهم خواند 1 ناشر جمکران شابک 0000000027107 تعداد صفحات 628 تاریخ انتشار 1396/2/20 توضیحات کتاب کمال الدین و تمام النعمه، نویسنده محمد بن علی ابن بابویه. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدرضا خراسانی زاده 1401/3/22 در این جلد از این کتاب، شیخ صدوق بیشتر به اصل بحث غیبت و اثبات آن و رد نظرات مخالفین امام زمان و گروه های مختلف چند امامی پرداخته است. همچنین نمونه های مختلفی از غیبت های پیامبران را نیز ذکر کرده است. اخبار مختلفی از افراد گوناگون و پیامبر و امامان در مورد امام زمان نیز در این کتاب آورده شده است. 0 1 سید علیرضا موسوی زاده 1402/8/17 این کتاب بسیار بسیار ارزشمند به توصیه آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به شیخ صدوق علیه الرحمة نگاشته شده است، و با متن ادبی بسیار زیبا به بیان غیبت پیامبران و اوصیای ایشان می پردازد. هدف نویسنده از تألیف این کتاب که با راهنمایی حضرت ولی عصر علیه السلام انجام شده است، زدودن شک از دل های شیعیان ایشان، در عصر غیبت حضرتش روحی فداه می باشد. «توصیه می کنم برای تقویت عقاید خود در زمینه حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف این کتاب را حتماً مطالعه کنید» 0 2