معرفی کتاب صحیفه آفتاب جلد 3 اثر روح الله خمینی صحیفه آفتاب جلد 3 روح الله خمینی 4.5 2 نفر | 2 یادداشت جلد 3 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 3 ناشر انتشارات بسیج دانشگاه امام صادق(ع) شابک 0000009782203 تعداد صفحات 111 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب صحیفه آفتاب جلد 3، نویسنده روح الله خمینی. لیستهای مرتبط به صحیفه آفتاب جلد 3 علی زینال زاده 1404/4/19 بهترین کتاب ها برای شناخت امام(ره) 27 کتاب بهترین کتابهای زندگی نامه و صحبت های امام خمینی 0 1 سیدکمال 1402/9/23 کتابهای کتابخانه من ۱ 100 کتاب مجموعه ای از کتاب های مرجع و کتابهای خریداری شده جهت خواندن 0 7 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدرضا خراسانی زاده 1401/6/14 گزیده جلد سوم صحیفه نور امام خمینی در این جلد گزیدهای از پیامها، سخنرانیها و بیانات امام از اواسط سال 52 تا مهر 57 آمده است. محور اکثریت صحبتهای امام، بازگویی فسادها و ظلمهای پهلوی و انگیزه دادن و روحیه بخشی به مبارزین است. در این جلد سخنان امام در مورد وقایع مهمی چون شهادت آقا مصطفی، قیامهای 19 دی و 17 شهریور، فاجعه سینما رکس و... آمده است. آخرین مطالب این جلد در نوفل لوشاتو از امام ثبت و ضبط شده اند. 0 2 محدثه گرافر 1401/12/26 جلد سوم؛ ترسیم خطوط مبارزه، از راه دور؛ از تبعید "سد خوف شکست!" "با هم دست برادری بدهید..." "ما که هنوز شاهد صدمات جانکاه به اسلام بزرگ و کشور اسلامی هستیم، جشنی نداریم" "دست خود را به سوی نیروهای زمینی، هوایی و دریایی وفادار به اسلام و وطن دراز میکنم..." "از این پس، جا دارد که همه کارهای خود را تعطیل کنیم... در بازکردن مغازهها عجله نکنید... عزت و ثروت دست خداست..." "ای کاش خمینی در میان شما بود" "از این راه دور، چشمم به شما روشن و قلبم برای امت اسلامی میتپد" "آنچه مطرح است، صدای وجدان است!" 0 0