معرفی کتاب مزدک (بررسی افکار عقاید و نقش او در تاریخ ایران) اثر سیدعلی مهدی نقوی خیال و دیگران

مزدک (بررسی افکار عقاید و نقش او در تاریخ ایران)

مزدک (بررسی افکار عقاید و نقش او در تاریخ ایران)

0.0 1 یادداشت

1402/1/2

کتاب مزدک (بررسی افکار عقاید و نقش او در تاریخ ایران)، نویسنده سیدعلی مهدی نقوی خیال و دیگران.

مزدک یکی از برجسته ترین چهره های فکری - اجتماعی ایران باستان است. کتاب حاضر شامل نوشته هایی از تاریخ پژوهان در این حوزه است که با واکاوی شخصیت مزدک و اندیشه های او در حوزه های مختلفی چون الهیات، اخلاق، سیاست و اقتصاد می‌کوشند پرده از واقعیت تاثیرات اندیشه های او بر جامعه ی ایران بردارند.
از آنجایی که جنبش مزدک یکی از جنبش های مهم اجتماعی-مذهبی در تاریخ ایران باستان به شمار می رود موجبات گرایش توده های مردم طبقات پایین و بردگان را فراهم ساخته بود. از نقطه قوت های این اثر می توان روایتی جامع و منسجم از زندگی نامه، آموزه ها و نهضت مزدک را نام برد که به خواننده اجازه می دهد تصویری روشن تر از این چهره و جنبش مهم تاریخی را داشته باشد. همچنین با نگارشی جذاب و روان روبرو خواهید شد که مخاطب عام نیز از خواندن آن لذت خواهد برد. اگر از دانشجویان و دوستداران تاریخ ایران باستان هستید این اثر ارزشمند و تحقیقی را به شما به عنوان منبعی معتبر معرفی و پیشنهاد میکنم.