معرفی کتاب خاکستر ناتمام: گزیده شعرها (متن دوزبانه) اثر رنه شار مترجم حسین معصومی همدانی خاکستر ناتمام: گزیده شعرها (متن دوزبانه) رنه شار و 1 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 0 خواهم خواند 1 ناشر هرمس شابک 9789643635190 تعداد صفحات 272 تاریخ انتشار 1387/3/1 توضیحات کتاب خاکستر ناتمام: گزیده شعرها (متن دوزبانه)، نویسنده رنه شار. یادداشتها محبوبترین جدیدترین نرجس درزاده 1404/4/3 رنه شار شاعر واژه های خالص از رنه شار کتاب های کمی ترجمه شده. " خاکستر ناتمام "اما کامل تر ست و شعرها بیشترند.اگرچه من ترجمه ی فیروز ناجی را در کتاب "کرکره های کشیده چاک چاک "بیشتر پسندیدم.اما شعر شار ترجمه ی سختی هم دارد و گاهن باز باید برگردی و شعر را دوباره بخوانی.از خوبی های کتاب " خاکستر ناتمام" موخره های خوبی ست که آورده از آلبر کامو،فیلیپ ژاکوته و.... کتاب دیگری هم هست به نام "نوادگان خورشید" که آلبرکامو[دوست صمیمی رنه شارپیشنهادش را به او می دهد. کتاب مجموعه عکس هایی ست از هانریت گرندا و نوشته های رنه شار که کتاب خوبی ست از نشر روزنه. 0 0