معرفی کتاب تفسیر حکیم: سوره حمد، سوره بقره 1 تا 39 اثر حسین انصاریان تفسیر حکیم: سوره حمد، سوره بقره 1 تا 39 حسین انصاریان و 3 نفر دیگر 5.0 2 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 1 ناشر دارالعرفان شابک 9786006737478 تعداد صفحات 840 تاریخ انتشار 1398/7/15 توضیحات کتاب تفسیر حکیم: سوره حمد، سوره بقره 1 تا 39، ویراستار سیدعلی غضنفری. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدحسین صرفی پور 1401/11/9 در دل برف های عاشق خو ، در گوشه ای از بلوط زار های زاگرس این کتاب را در خانه خواهرم خواندم. کتاب ، سراسر شهد است . قلمی روان و نزدیک به نثر ادبی دارد ، محتوا غنی و عمیق است و نگارنده به منابع تسلط بالایی داشته. در این کتاب بر مباحث تربیتی بیش از مباحث عقیدتی تاکید شده و شاید این ، وجه اصلی تمایز بین این کتاب و «تفسیر نمونه» است. خواندنش را به همه علاقمندان به قرآن توصیه میکنم. 2 13 زینب پنجعلی 1404/6/2 من با این کتاب جانی دوباره گرفتم:) نگاه من به زندگی و الله و عالم تغییر کرد و حالا فکر می کنم اگر بخواهم می توانم بهتر زندگی کنم. من اعجاز را در سطر های کتاب که از معنای رب العالمین نوشته بود یافتم. نا خودآگاه عجز را در خودم و قدرت را در او دیدم. شیخ حسین با لطافت قلم و علم به آنچه ما نمیدانیم صحرای خشکیده دل ما را جانی دوباره بخشید. اگر می خواهی قرآن بدانی باید حداقل یک بار این کتاب را بخوانی. 0 1