معرفی کتاب مکاشفه بهاری یک همسایه واله اثر محمد عربی مکاشفه بهاری یک همسایه واله محمد عربی و 1 نفر دیگر 2.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 1 ناشر شرکت محتوای الکترونیک صاد شابک 9786225996649 تعداد صفحات 164 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب مکاشفه بهاری یک همسایه واله، ویراستار سمیه چوپانی. لیستهای مرتبط به مکاشفه بهاری یک همسایه واله سیدمحمدصالح عامری 1403/12/26 همراهان ۱۴۰۳ 66 کتاب متنوع، پیچیده و متفاوت 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه دنیادیده 1402/5/4 داستان یک طلبه جوان روستاییست که برای تلمذ از اساتید حوزه مشهد وارد این شهر می شود .اما جذابیت های شهری و دوستان ناباب مسیر درس و بحثش را به بیراهه می برد . جذابیت و کشش داستانی خوبی دارد .ما را که زمان گیر کرد تا نفهمیدیم آخر چه شد دست از کتاب برنداشتیم . کتاب طنز ظریفی نیز دارد که خواندن کتاب را با لذت همراه می کند . شک ها ،دولی ها ،توجیه ها ،تصمیماتش خیلی واقعی و باور پذیر نوشته شده است. شخصیت ها و مکان ها به خوبی تصویرسازی شدند. 0 2