معرفی کتاب نان ابری اثر هی نه بک مترجم کیونگ اون لی نان ابری هی نه بک و 2 نفر دیگر 4.4 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 1 ناشر او شابک 9786009102198 تعداد صفحات 38 تاریخ انتشار 1397/12/4 توضیحات کتاب نان ابری، تصویرگر هینگ سو کیم. لیستهای مرتبط به نان ابری مریم علویان 1403/8/16 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۶)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/8/24 داستان خلاقانهای بود و به خیالپردازیهای یک بچهگربهی مهربان پرداخته بود. تصویرسازی کتاب هم با دقت انجام شده بود. 0 0 فریماه 1403/3/4 خ.و.ب.🥰 بریم سراغ یک کتاب خوشمزه ی دیگه 😋🧁 بریم سراغ توضیحات ....👇🏻 این کتاب درمورد دو تا خواهر براردر کوچولو🐈🐈⬛ هست که یک روز بیدار شدند و دیدن که داره بارون میاد🌧 پس رفتن بیرون و باهم بازی کردن ، یکدفعه چشمشون به یک ابر خورد که لای شاخه ی درخت گیر کرده بود تصمیم گرفتن ابر کوچولو رو پیش مامان ببرن مامان هم تصمیم گرفت با اون ابر کوچولو ....... امممم🤔 فکر کنم این کتاب رو خودتون بخونید بهتر باشه😉 پس برید این کتاب رو زودتر تهیه کنید و بخونید 🤗🧡 نویسنده و تصویرگر : هی نَه بِک ✒️ ترجمه : کیانگ این لی 🖊 عکس : هیَنگ سو کیم 📸 0 5