معرفی کتاب زن در پیاده رو راه می رود اثر قاسم کشکولی زن در پیاده رو راه می رود قاسم کشکولی 3.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر نشر ثالث شابک 9789643806170 تعداد صفحات 88 تاریخ انتشار 1394/7/11 توضیحات کتاب زن در پیاده رو راه می رود، نویسنده قاسم کشکولی. بریدۀ کتابهای مرتبط به زن در پیاده رو راه می رود ایمان عباسیان 1402/11/20 زن در پیاده رو راه می رود قاسم کشکولی 3.5 2 صفحۀ 62 «مگه اسبت نیست؟» «هست ، اما از من رَم میکنه ، اون دیشب از زلزله در رفت!» «هوم! اما اسب من دیشب توی زلزله مُرد ، یک دقیقه صبر کن تا برات بیارم.» 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مسعود بربر 1400/12/1 مجموعهای از داستانهای کوتاه بسیار تجربهگرا (اما با حساب و کتاب و خلاقانه و نه از این سستمدرنهای الکی) ، با تصویرسازیهای خوب و تاثیرگذار، اما از بیخ و بن فارغ از دغدغه قصه و پلات و ... همین هوش و زحمت و خلاقیت برای تجربهگرایی روی حساب و گاه شگفتانگیز داستانها، اگر برای استخوانبندی قصه هم خرج شده بود حتما مجموعه داستانی بسیار به یادماندنی و حتی ماندگار میشد و صد البته که این صرفا نظر من است 0 1 ایمان عباسیان 1402/11/20 حاوی چند داستان کوتاه است نویسنده نوآوری های ظریف و شیرینی دارد با اینکه با چند تا از داستان ها ارتباط برقرار نکردم ارزش خواندن دارد 0 5