معرفی کتاب انسان شناسی دین و آیین اثر جک دیوید الر مترجم جبار رحمانی انسان شناسی دین و آیین جک دیوید الر و 1 نفر دیگر 1.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 1 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر ققنوس شابک 9786008942269 تعداد صفحات 172 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب انسان شناسی دین و آیین، نویسنده جک دیوید الر. عمومی یادداشتها محبوبترین جدیدترین سمانه نظیری 1404/1/15 پس از ۶۳ روز بهپایان رسید. خب حقیقتش من از کتاب انتظار داشتم از نظر انسان شناختی بررسی بکنه که چی میشه انسان میره سمت دین. ۷۰ صفحه اول همین رو توضیح داده بود ولی من انتظار داشتم یکم عمیق تر و دقیق تر بررسی کنه. خیلی کلی نظریات رو گفته بود درحالیکه من انتظار بیشتری داشتم که عمیقا تحلیل کنه . بقیه ی کتاب هم مثلا آیین و نمادها و مناسک رو از نظر انسان شناختی بررسی کرده بود ولی واقعا ضعیف بود. در کل کتاب اونچه که میخواستم نبود. من میخواستم یک تحلیل و بررسی خوب راجع به این موضوع از نویسنده های غربی بخونم و برای همین این کتاب رو انتخاب کردم. ولی خوب نبود.اگر مورد دیگه ای به ذهنتون میرسه که خوبه خوشحال میشم معرفی کنید 0 4