معرفی کتاب خفه شو عزیزم (نمایشنامه) اثر محمد صالح علا کتابعمومینمایشنامه خفه شو عزیزم (نمایشنامه) محمد صالح علا و 1 نفر دیگر 3.8 6 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 1 ناشر پوینده شابک 9789642950669 تعداد صفحات 80 تاریخ انتشار 1397/5/29 توضیحات کتاب خفه شو عزیزم (نمایشنامه)، نویسنده محمد صالح علا. ادبیات ایران ادبیات معاصر ادبیات نمایشی دهه 2010 میلادی نمایشنامه درام یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهدیه عباسیان 1402/7/18 این کتاب نمایشنامه ای درباره یک خانم و آقاست که ناگهان زنگ در خانه شان به صدا درمی آید و آنها فکر می کنند که چه کسی پشت در است و آیا باید در را باز کنند یا خیر؟ و بر حسب احتمالاتی که درباره افراد پشت در می دهند صحبت می کنند و در هیچ گاه باز نمی شود. * نوشته های صالح علاء را به شدت دوست می دارم. حس خاصی درونشان نهفته است. حسی لبریز از اینکه عشق را خوب فهمیده. می خوانی و می خوانی و می خوانی و گاه تنها یک جمله چنان لبریزت می کند از شوق و شور و شعف، که در کلمات نمی گنجد 0 1 احمد بیگی 1403/10/11 عشق زنده است، حتی اگر در قاب عکسی سیاه و سفید محبوس باشد. 0 0