معرفی کتاب سنت روشنفکری در غرب از لئوناردو تا هگل اثر بروس مزلیش مترجم لی لا سازگار

سنت روشنفکری در غرب از لئوناردو تا هگل

سنت روشنفکری در غرب از لئوناردو تا هگل

بروس مزلیش و 2 نفر دیگر
4.5

ناشر
آگاه
1393/5/26

کتاب سنت روشنفکری در غرب را دو تن نوشته اند که یکی از آنان تاریخ نویسی روشنفکر است با احاطه ی کامل بر ادبیات و فلسفه (برونوفسکی) و دیگری ریاضی دانی علاقه مند به فلسفه ی علم و ادبیات (مازلیش). آنان سیر تکامل اندیشه ها را از دوره ی رنسانس تا آغاز قرن 19 پی گرفته اند و تاریخ تفکر غرب را به گسترده ترین معنایش دنبال کرده اند، یعنی فقط به رشته ای خاص مثل سیاست یا فلسفه نپرداخته اند، بلکه با توجه به بستر تاریخی و اقتصادی و علمی بروز اندیشه ها را بررسی کرده اند. این کتاب سه بخش دارد: 1 . "دنیای رو به توسعه"، از لئوناردو تا عصر الیزابت؛ در این دوره رنسانس، اصلاح دین و علم و صنعت رخ می دهد. 2 . "عصر مخالفت منطقی"، از کرامول تا روسو؛ عصری که از نخستین انقلاب مهم در دنیا یعنی مقاومت در برابر چارلز اول آغاز می شود و تا حدود 1760 ادامه می یابد. در این بخش جنبش ابراز مخالفت شدید پیرایشگران (پیوریتن ها) و سپس گروه های مخالف کلیسای رسمی بررسی شده است. 3 . "انقلاب های بزرگ"، از آدام اسمیت تا هگل؛ در این بخش آن چه در جامعه ی ما نشانه ی مدرن بودن است نمایان می شود.

لیست‌های مرتبط به سنت روشنفکری در غرب از لئوناردو تا هگل