من گاستون عصبانی هستم کودک من گاستون عصبانی هستم اورلی شین شوشین و 2 نفر دیگر 3.5 11 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 16 خواهم خواند 0 ناشر پرتقال شابک 9786004625661 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1399/11/4 توضیحات کتاب من گاستون عصبانی هستم، نویسنده اورلی شین شوشین. ادبیات کودک و نوجوان روانشناسی دهه 2010 میلادی ادبیات فرانسه داستان فانتزی کتاب کودک کتاب مصور ادبیات داستانی لیستهای مرتبط به من گاستون عصبانی هستم زینب محسنی کتاب کودک 37 کتاب کتاب های کودک مورد علاقه ام. 0 11 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سقا علمدار 1402/1/13 فکر نمیکنم عصبانیت بچه صرفا با تمرین تنفسی رفع بشه. درباره روش کنترل عصبانیت من کتاب عروسک کج و کوله خانم کلر ژوبرت رو خیلی بیشتر دوست داشتم. «من گاستون عصبانی هستم» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/89533 0 0 motahare 1401/2/12 کتاب جالب و آموزنده ای برای بچه ها هست و کنترل خشم رو یاد میده◉‿◉ 0 0 سهیل خرسند 1401/9/13 «اگر تو هم خورشید را به جای ابر توی ذهنت بیاوری، احساس رهایی و راحتی میکنی. لبخندت هم برمیگردد.» گاستون، یک یونیکورنه (اسب شاخداره). گاستون مثل همهي ما احساس داره، گاهی خوشحاله، گاهی غمگینه، گاهی عصبانیه و ... . حالا که گاستون دوستداشتنی ما عصبانیه میخواد بهمون یاد ده چطوری عصبانیت خودش رو کنترل میکنه. یک کتاب عالی با کلی نقاشیِ دوستداشتنی که میتونه هم لبخند به لب ما بیاره و هم با خریدش برای بچهها، در کنار لذت تماشا و خواندنش بتونند روش کنترل خشم رو از گاستون یاد بگیرند. هفتم آبان یکهزار و چهارصد 0 0