ادی السید و 1 نفر دیگر
3.7

ناشر
نیماژ
1397/11/29

نویسنده مکزیکی تبار، تاکنون آثار درخشانی در زمینه ی ادبیات داستانی منتشر کرده است. طبق گزارش نشریه ی کرکس ریویو، رمان بیا گم شویم، بین ده رمان برتر سال 2015 بود و توانست نامزد جایزه ی معتبر ادبی یلسا الکس آمریکا شود. ادی السید در حال حاضر ساکن مکزیکوسیتی است و در کنار نویسندگی، به عنوان مربی بستکبال نیز فعالیت می کند.
گاهی، چیزی که تو بیش از همه به آن نیاز داری، همان نقطه ای است که از آن جا آغاز به حرکت کرده ای.
و شاید تنها راه، برای یافتن چیزی که در جست وجوی آن هستی، این است که در راه و مسیر پیش رویت، گم شوی.

لیست‌های مرتبط به بیا گم شویم

یادداشت ها

گاهی چیزی که تو بیش از همه به آن نیاز داری همان نقطه ایست که از آن آغاز به حرکت کرده ای و شاید تنها راه برای یافتن چیزی که در جست و جوی آن هستی این
است که در راه و مسیر پیش رویت گم شوی.
داستان سفر لیلا دختری ،شاد جذاب و ماجراجویی را بیان میکند که به جاده زده تا خود را به شفقهای قطبی برساند. او در این راه با چهار جوان دیگر رو به رو میشود حضور او و ماشین قرمز رنگش در زندگی هر یک از این افراد در طول مسیر و درست موقعی اتفاق می افتد که هر کدامشان به فردی نیاز دارند تا راه درست را راهی که درست در مقابل چشمانشان قرار دارد و نمی بیندش نشان
مده
رمان بیا گم شویم در پنج بخش اصلی و در هر بخش از زبان یکی از این افراد بیان می.شود در بین چهار فصل اول چیز زیادی از گذشته لیلا نمیدانیم و با شخصیت جسور
ایثارگر و مهربانش رو به رو میشویم. در عوض در هر فصل به شناختی از فرد دیگری در داستان میرسیم در فصل آخر با گذشته او و دلیلش برای جست وجوی شفق قطبی آشنا میشویم
این کتاب در پنج بخش جمع بندی شده است. هر بخش
به زندگی یکی از این شخصیتها که آینده شان تحت تاثیر دختر سوار بر خودرویی قرمز تغییر میکند تعلق دارد جذابیت و خلاقیت این نوشته جایی نمود پیدا میکند که میفهمیم جریان سفر لیلا را نه از زبان خود بلکه از زبان کسانی که بر سر راهش میبیند میخوانیم در تمام طول کتاب لیلا همراه ماست اما سرگذشتش را دیگرانی که به خاطر او آینده ای بهتر دارند تعریف میکنند لیلا در هر بخش سر زده و اتفاقی خود را در میان آشفته بازار زندگی دیگران می یابد و با ایثارگری و مهربانی ای غیر قابل توصیف خود را وقف بهبود بخشیدن به شرایط ممکن میکند به نوعی او خود را به دست باد میسپارد و در این بین دست دیگران را در دست میگیرد تا در راهی مناسب قرارشان دهد. لیلا فردی است که در شما سوالی درست مشابه به سوالی که در ذهن دیگران پدید آمده به وجود می آورد. این دختر ریز نقش با این ماشین قرمز و عجیب کیست؟ این روحیه جنگ جو و این
قلب بخشنده و صاف از کجا آمده است؟
قلم نویسنده در اوج طنازی دانه های داستان را در کنار هم می چیند و در انتها با گره دادن آغاز و پایان داستان شما را با گردنبندی از تجربه شیرین کتابی بی نظیر تنها
می گذارد بکر بودن داستان کتاب قطعا یکی از نقاط قوتش محسوب میشود کسی که بدون چشم داشت هر کار که از دستش بر می آید برای دیگران انجام می دهد قطعا رد پایی عمیق از خود را در ذهن هر خواننده به جای میگذارد ردی آشنا به راستی در زندگی ما چند نمونه از این لیلاهای رهگذر بودند زندگیمان را به سوی بهتر شدن دست خوش تغییر کرده و ما نه تنها آن ها را خوب نشناختیم که حالا شاید حتی چهره زیبا و رد پای ماندگارشان را در زندگی به یاد نداریم؟ کتاب بیا کم شویم را بخوانید به یاد تمام لیلاهایی که آمدند زندگی مان را بهتر از قبل گردند. رفتند و بی معرفتیمان آن ها را از یاد برد .