دست و سر و پای من دست و سر و پای من محسن خرقانی و 2 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر جمال شابک 9789642022069 تعداد صفحات 16 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب دست و سر و پای من، گرافیست محسن خرقانی. لیستهای مرتبط به دست و سر و پای من ن.سادات.ن خردسال 6 کتاب لیست در حال تکمیل است... 0 0 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین ن.سادات.ن 1401/10/20 در این مجموعه کتاب، خانم زهرا موسوی سعی کرده فطرت کودکان را به شعر در آورده و در هر شعر، با الهام از آیه ای از قرآن، جهان را از دریچه نگاه لطیف نوزادان به تصویر بکشد و جهان بینی توحیدی را از طریق صدای دلنشین مادر به ناخودآگاه فرزند منتقل کند. شعرهای این مجموعه واقع ساده و آهنگین ولی پرمحتوا هستند همچنین تصویرسازی بامزه ای دارد. در جلد سوم توجه کودک را به آفرینش پیچیده ی انسان جلب میکند؛ اینکه خدواند به ما نعمت هستی را داده، قلب داده، دست و پا داده، زبان و گوش و چشم داده. گزیده جلدسوم؛ خدا به تو چی داده؟ زبون و لب نی نی جون با این دو تا میتونی حرف بزنی فراوون می تونی با زبانت بفهمی مزه ها رو صدا کنی هزار بار مامان جون و بابا رو خدا کنه همیشه خنده باشه رو لب هات حرفای خوب خوب بگی با اون صدای زیبات 0 0