دکتر مینو محرز

دکتر مینو محرز

دکتر مینو محرز

ایمان مهدیزاده و 1 نفر دیگر
3.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

1

خواهم خواند

1

ناشر
خزه
شابک
9786226913690
تعداد صفحات
236
تاریخ انتشار
1400/1/2

توضیحات

کتاب دکتر مینو محرز، گردآورنده ایمان مهدیزاده.

یادداشت‌ها

          
دکتر مینو محرز متخصص عفونی و فوق تخصص ایدز متولد سال ۱۳۲۴ می باشد. اهل ورزش و مطالعه دائمی و عاشق کشور و ملتش میباشد.کتاب پر از نکات جذاب است که چند تایش را بیان میکنم. 
۱- گاهی بلا سبب  پیشرفت  میشود.انستیتوپاستور رازی مدتها دچار رکود شده بود ( به دلیل واردات واکسن از خارج کشور توسط مافیاهای اقتصادی). با آمدن کرونا و اینکه کشورهای مختلف هرکدام سعی داشتند واکسن‌های آزمایشی خود را با قیمت گزاف به ایران بفروشند ، انستیتو پاستور با کمک دکتر محرز اقدام به تولید واکسن داخلی می‌کند که نتیجه خوبی هم داشته. 
۲- دکتر محرز معتقد است آموزش و پرورش و  صداوسیما در مورد ایدز و راهای انتقالش ، اصلا آموزش نمی‌دهند و آن را تابو می‌دانند. 
درحالی‌که ایدز ابتدا با خونهای آلوده فرانسوی به ایران  آمد ولی در ادامه با کنترل کیسه های خون دیگر این راه انتقال حذف شد اما درحال حاضر بی بند و باری جنسی وحشتناکی در اثر شبکه های ماهواره ای ترکی و کلمبیا  بین جوان‌ها حاکم شده که حتی قشر تحصیل کرده و مرفه را هم درگیر کرده و بیشترین مقاومت هم در برابر انجام تست ایدز ، نه در قشر متوسط و فقیر ، که بین قشر مرفه و تحصیل کرده است. زیرا فکر میکنند این مشکل مال دیگران است نه آنها.
۳- ورزش نکردن جوانان معضل جدی سلامت هست. عدم اجتماعی بودن بچه های کنونی نیز یک مشکل اساسی برای سلامت جامعه است. اجتماعی بودن بین مردم فقط به این تعریف شده که بچه اعتماد به نفس داشته باشد و در بین جمع خواسته اش را بگوید. درحالیکه اینها فقط بخش کمی از اجتماعی بودن است.  بخش مهمتر آن ، این است که بچه ماسک و دستمال آلوده و ... را در خیابان نریزد. آب را آلوده و اسراف نکند. طبیعت را ازبین نبرد. دیگران را تحقیر نکند. سلامت و خوشبختی همه را درنظر بگیرد. ملت باشد. 
۴- رسانه ها تبلیغات منفی زیادی علیه پزشکان کرده اند و این مسئله بیشتر از آنکه به  پزشکان آسیب بزند ، به خود مردم ضرر زده و سبب شده شیادان ، رمالان ، سایت‌های مبلغ  شبه علم ، از بی اعتمادی مردم به پزشکان ، سوء استفاده کرده و برای خود بازارگرمی کنند. 
۵- نابودی کشاورزی ، سبب مهاجرت به حاشیه شهرها شده و این حاشیه نشینی خطرات زیادی برای سلامت جامعه دارد.  
۶- زیرساخت‌های سلامت در ایران ، با وجود تحریم‌ها،  نسبت به کشورهای مجاور و حتی اروپا و بعضی ایالت‌های آمریکا،  بهتر و بالاتر است. در صورتی که با آموزش مردم ، همراهی آنها را جلب کنیم ، سالم ترین جامعه دنیا را خواهیم داشت. اینفودمی سبب شده مردم در بین اطلاعات نادرست اینترنی دچار سردرگمی شوند. باید رسانه ملی ، اطلاعات صحیح به مردم ارائه دهد تا از رجوع آنها به مروجین شبه علم جلوگیری کند 
۷-در اوج کرونا و نگرانی مردم و انواع چرت و پرتهای رسانه ها که چقدر از هردو طیف به ایشان حمله می‌شد،  کار صحیح را انجام داد. طیف غربگراها به او می‌گفتند تو آدم حکومتی و در تلویزیون جمهوری اسلامی حرف میزنی و طرفدار واکسن داخلی هستی. طیف شبه علمها او را متهم می کردند که واکسن های صهیونیستی میسازد و موادش را از کوبا وارد می‌کند و دختر و پسرش خارج نشین هستند و نفوذی آمریکا در وزارت بهداشت است.
۸-اختراع علامت روبان قرمز به عنوان نماد بیماری ایدز توسط ایرانیها انجام شد و بعد از آن به ترتیب برای بیماری‌های دیگر روبان های با رنگهای دیگر توسط کشورها انجام شد. علت انتخاب رنگ قرمز ، نماینده عصبانیت از کشندگی بیماری و عشق و خون می باشد.
۹-معتادهای تزریقی حتی وقتی سرنگ یکبار مصرف در اختیارشان می‌گذاریم،  باز هم احتمال انتقال بیماری بین‌شان هست چون روابط خارج عرف و خون بازی دارند. یعنی خون همدیگر را  با سرنگ تبادل می‌کنند زیرا  فکر میکنند نشئگی فلان معتاد چیز دیگری است و با تزریق خون او به خودشان می‌توانند از آن بهره مند شوند.
        

3