زینب، شکوه شکیبایی عمومیعلوم انسانیاقتصاد زینب، شکوه شکیبایی موسی صدر و 1 نفر دیگر 3.8 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 3 ناشر نشر شهر شابک 9786005221091 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1392/12/18 توضیحات کتاب زینب، شکوه شکیبایی، مترجم مهدی فرخیان. لیستهای مرتبط به زینب، شکوه شکیبایی فاطمه روحی کتاب های ۱۴۰۳ 100 کتاب با این لیست مشخص میشه تا آخر سال چند کتاب و در چه حوزه هایی خوندم. 1 34 یادداشتها محبوبترین جدید ترین عباس احمدی 1402/8/28 نوشتار دو سخنرانی امام موسی صدر درباره حضرت زینب(س) است. نگاه و تحلیل سیاسی او از شخصیت حضرت زینب و عملکرد وی در واقعه عاشورا خواندنی است. 0 11 طیبه اژه ای 1402/3/30 «من به آنچه از ناتوانیهـا و شیونها و نالـههای امـام حسین یا زنان و یا خاندان امام حسین (ع) نقل و خوانده میشود، اعتقادی ندارم. به هیچ عنوان به این مسائل اعتقاد ندارم. امیدوارم این مسائل مطرح نشود، چراکه طرح این مسائل، منحرف کردن حرکت امام حسین و مأموریت اوست. هرگز ذرهای از نشانههای سستی در حسین پدیدار نشد، نه بر او و نه بر یاران و زنانش. این رسالت بزرگی بود که حسین آن را به انجام رساند. و کاری بود که حضرت زینب نیز در میان زنان انجام داد.» 0 1