معرفی کتاب رباعیات خیام و خیامانه های پارسی اثر سیدعلی میرافضلی کتابعمومیادبیاتدربارهی زبان و ادبیات رباعیات خیام و خیامانه های پارسی سیدعلی میرافضلی و 1 نفر دیگر 5.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 3 خواهم خواند 4 ناشر سخن شابک 9786222600303 تعداد صفحات 546 تاریخ انتشار 1400/5/18 توضیحات کتاب رباعیات خیام و خیامانه های پارسی، نویسنده سیدعلی میرافضلی. ادبیات ایران ادبیات کهن دیوانها شعر لیستهای مرتبط به رباعیات خیام و خیامانه های پارسی amir shafiey 4 روز پیش خیام، خیامیات و رباعی 5 کتاب کتاب سیر رباعی از شمیسا به عنوان مقدمه جهت شناخت تاریخ رباعی بسیار مفید است و پس از آن کتاب های دیگر را بدون ترتیب سیر خواندم. 0 13 یادداشتها محبوبترین جدیدترین amir shafiey 13 ساعت پیش به نظرم دکتر میرافضلی متخصصترین ادیب فعلی جهان در زمینه رباعی است. از او کتاب چهار خطی را هم خواندهام. در یادداشت بر کتاب مذکور نوشتهام که خواندنش را برای همه علاقهمندان به ادبیات توضیه میکنم؛ چرا که فصلهای متعدد کوتاه دارد و خوشخوان است و فرد ناآشنا به بهترین شکل با نسخهپژوهی و استباطهای ادبی آشنا میشود. اما این کتاب «رباعیات خیام» دقیقا برعکس اثر مذکور قبلی کارشناسانه است و خواندنش از حوصله مخاطب عامی خارج. اما در هرحال به نظرم بهترین تحقیق درباره رباعیات خیام تا به امروز است. اگر متخصصانه به خیام و رباعی مینگرید این کتاب بهترین و اولین گزینه است. در غیر این صورت برای مخاطب عام کتاب ترانهها خیام از صادق هدایت بسیار مفیدتر خواهد بود. 0 8