صفحۀ اصلی گشتوگذار اعلانات کتابخانه پیامها نشانشدهها تنظیمات راهنمای بهخوان تماس با پشتیبانی بیشتر حمایت مالی
معرفی کتاب نهجی به نهج البلاغه اثر مرتضی مطهری نهجی به نهج البلاغه مرتضی مطهری 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر بینش مطهر شابک 9786227795004 تعداد صفحات 224 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب نهجی به نهج البلاغه، نویسنده مرتضی مطهری. لیستهای مرتبط به نهجی به نهج البلاغه فهیمه ناصری 1403/10/7 آمرلی 🫀🌱 7 کتاب فقط حیدر امیر المومنین است قبلا هم گفته بودم که روحیه نوشتن و قلم به دست گرفتنم خشک شده نمیتوانم شروع کنم واگر شروع کنم نمیتوانم تمام کنم از آن فهیمه ای که مینوشت گاه گداری به فهیمه ای تبدیل شدم که نمیتواند بنویسید شاید دلیلش غم باشد نمیدانم.... اما همین قدر بدانید که همه عالم باید از علی علیه السلام بدانندو بخوانند علی ع دلیل نفس است 0 15 علی قاسمی 🇵🇸 🇮🇷 1403/2/24 کتابهای ۱۴۰۳ 35 کتاب ۱۴۰۳ تا بدین لحظه... 0 17 یادداشتها محبوبترین جدیدترین عقیل اصل ساعدی 1403/6/7 الروح تهوی روحا تشبهها، الطینّ واحد، لکن الرواح تختلف فبعض البشر داءٌ و البعض الأخر دواء.. لطف الاهتمام يولّد المحبه وحُسن الكلام يبني جسوًرا بين الأرواح المؤتلفه و المتشابهه 0 0