عاشورا، مظلومیتی مضاعف عمومیهنرمعماری و شهرسازی عاشورا، مظلومیتی مضاعف محمدرضا حکیمی 3.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر دلیل ما شابک 9789643976408 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1391/12/2 توضیحات کتاب عاشورا، مظلومیتی مضاعف، نویسنده محمدرضا حکیمی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین مجتبی بنیاسدی 1401/5/27 حرفحساب: مثل همیشه، عدالت حسابِ استاد حکیمی دستم آمده. او حالا در هر موضوعی حرف برای گفتن داشته باشد، با تسلطی که احادیث و روایات دارد، به راحتی میتواند بحث را قلاب کند به بحث عدالت و حکومتی که باید منهای فقر باشد. حالا چه موضوعی از عاشورا بهتر برای پرداختن به عدالت و ظلمستیزی؟ این کتابچهی جمعوجور با پنج مقالهی روان از محمدرضا حکیمی، میتواند مقدمهی یا هم ضمیمهی «قیام جاودانه»ی خود استاد باشد. برداشت من از عنوان کتاب این است که عاشورا و اتفاقهای آن به اندازهی کافی مظلومیت در خود دارد. حالا برخی از این عزاداریهایِ عاشورا، به نفع عدالت و ظلمستیزی استفاده نمیکنند. و این مظلومیتی مضاعف برای عاشورا است. 0 4