معرفی کتاب دوباره ایران: دوره صفوی اثر حسین بکائی دوباره ایران: دوره صفوی حسین بکائی و 2 نفر دیگر 4.0 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 4 ناشر افق شابک 9789643690465 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار 1397/1/15 توضیحات کتاب دوباره ایران: دوره صفوی، تصویرگر فرزانه تاجیک. لیستهای مرتبط به دوباره ایران: دوره صفوی کیمیا رستمی 1403/11/1 تاریخ به زبان خیلی ساده 24 کتاب کتابهای ضمیمهشده، درواقع ۵ مجموعهی تاریخیاند که با زبان ساده نوشته شده و برای نوجوانان قابل استفادهاند: -مجموعه پنج جلدی "روایت تفکر، فرهنگ و تمدن" از نشر معارف -مجموعه "داستان فکر ایرانی" از نشر افق -مجموعه "تاریخ با غرغرهای اضافه" از نشر آفرینگان -مجموعه "سرگذشت استعمار" از نشر سوره مهر -و مجموعه "تاریخ ترسناک" از نشر افق پ.ن۱: متاسفانه نقطه ضعف مجموعههای ایرانی، نداشتن جذابیت بصری به اندازه کافی است. ای کاش نقشهها و تصاویر بیشتری در این کتابها میدیدیم. پ.ن۲: من مجموعه ۳جلدی سرگذشت استعمار را دیدهام. ظاهرا در جلدهای ۱۵گانه، تصاویر و نقشههای بیشتری یافت میشود. پ.ن۲: به فرمودهی برخی نوجوانان، مجموعه تاریخ ترسناک خشونت بالایی دارد و واقعا ترسناک است! فلذا به هر کسی توصیه نمیشود. 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدرضا خراسانی زاده 1401/12/2 این جلد به بازگشت ایران به دوران رشد و شکوه علوم گوناگون پس از سالها رکود و درگیری میپردازد عصر صفویه و اتفاقات و دانشمندانش و انواع و اقسام تفکرات در این کتاب به خوبی بیان شده است 0 0 محمدصدرا 1403/12/29 چند وقت پیش که به دنبال مجموعه مناسبی برای تدریس تاریخ معاصر به نوجوانان بودم به این مجموعه برخوردم. دنبال کردن سیر داستانی در عین توجه به اتفاقات موازی، بیان روان و صریح و یکدستی تمام جلدها از نقاط قوت این مجموعه هستند، اما چیزی که توجه من را بیشتر از همه جلب کرد فضایی است که این کتاب برای بحثهای انتقادی پیرامون روایتهای تاریخی باز میکند. به نظرم کتاب برای سالهای آخر متوسطه اول و سالهای اولیه متوسطه دوم مناسبتر است اما به طور کلی برای هر دو دوره مناسب است و مطالعه آن برای بزرگسالان هم خالی از لطف نیست. 0 9