معرفی کتاب زن و رهایی از وابستگی: چگونه ما زنان خودمان باشیم؟ اثر سوپتن ثوئل مترجم انسی شیرازی

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
سوپتن ثوئل کارشناس روان درمانی و نویسنده ی کتاب های فراوانی است از جمله: قلب در مرکز ازدواج. کتاب شجاعت زن. کتاب اعتماد به نفس زن و پاییز بهار فرزندان. وی با شوهرش جین در کلرادو زندگی می کند و چهار فرزند بزرگسال دارد. گاه ترسناک ترین آدمی را که می توان دوست داشت و او را ترک کرد خودتان هستید. این کتاب راهنمای گران قدری است که شیوه ی قطعی بازپس گرفتن آزادی احساس را به شما می آموزد. آیا شما: غالبا اوقات نیازهای دیگران را بدون توجه به احتیاجات خود برآورده می کنید؟ از خودتان زیاد مایه می گذارید و بعد احساس احجاف می کنید؟ رفتارتان با خودتان بیش تر از اینکه در حمایت و پشتیبانی از خود باشد، خشن و ناملایم است. با ترس های محدودکننده ی خود، کشتی می گیرید؟ با در کنار هم قرار دادن تجربیات ارزنده و کاربرد بصیرت نافذ خود، یاری تان می دهد بیاموزید: سر سپردگی را بشناسید و بر آن پیروز شوید. احترام به خویشتن را افزایش دهید. با اعتیادهایی که مانع آزادی های احساسی تان است مقابله کنید. افسردگی را تشخیص داده و درمان کنید. بر ترس های محدود کننده خویش چیره شوید. برای اطرافیان خود دوستی مهربان و صبور باشید.
لیستهای مرتبط به زن و رهایی از وابستگی: چگونه ما زنان خودمان باشیم؟