معرفی کتاب تبر: بر اساس فیلمی از احمد عربانی اثر شکوفه تقی تبر: بر اساس فیلمی از احمد عربانی شکوفه تقی و 1 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 0 خواهم خواند 0 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9644324145 تعداد صفحات 20 تاریخ انتشار 1380/5/10 توضیحات کتاب تبر: بر اساس فیلمی از احمد عربانی، تصویرگر منوچهر دهقان. ادبیات ایران ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان گروه سنی مثبت 7 کتاب مصور کتاب کودک یادداشتها محبوبترین جدیدترین میم صالحی فر 1402/4/21 یک کتاب قدیمی و خوب و تالیفی از کانون پرورش فکری تالیفی بودن را خودم تازه دقت کرده ام! چون در وادی کودکی اهمیتی برای این موضوع قائل نبودم. جنگلی داریم که اعضایش یک دل و یک دست نیستند و نسبت به هم کینه دارند و به قولی شمشیر را از رو بسته اند. تبری به این جنگل حمله می کند اما حتی قوی ترین درخت ها هم به تنهایی از پس این تبر بر نمی آیند و جنگل نابود می شود. تبر به سراغ جنگل دیگری می رود، جنگلی که در ان همه با هم متحد و هم صدا هستند. فقط تصویرگری های ان موقع واقعا مطلوب کودکان نبوده و نیستند که کاش کانون فکری برای کتاب های خوب و تصاویر نامطلوبشان بکند https://taaghche.com/book/92892 0 0