معرفی کتاب سختون اثر ناصر ایرانی سختون ناصر ایرانی 3.5 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 4 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 0000000003897 تعداد صفحات 150 تاریخ انتشار 1358/1/1 توضیحات کتاب سختون، نویسنده ناصر ایرانی. بریدۀ کتابهای مرتبط به سختون نـــورا 1404/4/14 سختون ناصر ایرانی 3.5 4 صفحۀ 33 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین yaghoob samsami 1403/6/28 داستانی رئال درباره پسری که با پرت شدن از کوه پاش لنگ میزنه و ماجرای به دکتر بردن اون. به نوستالژی دهه شصتی هم میشه. پدر حاضر نمیسه پسرش رو دست دکترها بسپاره. کار پسر تو تابستون برای درآوردن هزینه عمل پای خودش کتاب برای نوجوونا مناسب و هالیه و برای بزرگترها هم یه نوستالژی از زندگی واقعی 0 0 💐آلاء صاحبدل💐 1404/4/18 من عاشق شدم خیلی زیبا بود اولش خیلی جالب نبود ولی در اخر خیلی خیلی زیبا شد❤ 0 1 طاها ربانی 1402/5/28 فکر کنم این کتاب را وقتی دبستان بودم خوندم. خیلی باهاش حال نکردم. نمیدونم چرا داستانهای بچهها توی ایران رئالیستی است. شاید برای همینه که الان توی بزرگسالیه که علاقهمند و دیوانه داستانهای فانتزی شدم! 0 0 نـــورا 1404/4/14 من دیروز این کتاب رو تموم کردم.من با قلم نویسنده مشکل داشتم و خیلی دلم میخواست ویرایش بزنم ولی خب به این علت میتونه باشه چون واسه ۴۷ سال پیشه و کلاً قدیمیه.کلمات کهن رو میتونستید تو کتاب مشاهده کنید از اون کلمه ها که زیاد الان دیگه شنیده نمیشه.اگر قلم نویسنده رو بذاریم کنار،داستان جالبی داشت و نکات آموزنده ی زیادی رو به آدم یاد میداد که واقعا رو من خیلی تاثیر گذاشت.دومین چیزی که باهاش مشکل داشتم این بود که هیچ توصیف زیادی از شخصیت ها نشده بود و آدم نمی تونست تصور کنه.با این حال فضای داستات خیلی به دلم نشست،اون فضای کوهستانی.چند تا پیشنهاد واسه مطالعه دارم:اول اینکه صوتی گوش کنید خیلی بیشتر لذت می برید،دوم اینکه خلاصه ی پشت کتاب رو نخونید چون تا پایانش رو واستون اسپویل می کنه. 0 1