معرفی کتاب این پی پی مال کیه؟ اثر دارین پی. لاند مترجم سارا قربانی برزی

دارین پی. لاند و 2 نفر دیگر
3.9

1397/12/4

نسخه‌های دیگر

پی پی؟ اَه، اَه…نه، نگویید. اَه اَه… به جایش بپرسید این پی پی مال کیه؟پی پی ها، شکل ها و اندازه های مختلفی دارند و اطلاعات زیادی درباره ی حیوانات به ما می دهد. این کتاب ساده و جذاب این سؤال را درباره ی نمونه ی پی پی هفت حیوان می پرسد. با جستجوی سرنخ های تصویری، مخاطبان خردسال یاد می گیرند تا چطور پی پی حیوانات را تشخیص دهند.

نعیمک

نعیمک

1403/9/24

برخی کتاب‌ها هستند که در همان نگاه اول با عنوان یا طرحی که دارند شما را به سمت خودشان جلب می‌کنند و البته شاید هم عنوانی کمی عجیب داشته باشند؛ درست مثل این کتاب: «این پی‌پی مال کیه؟» برخی فکر می‌کنند که کتاب کودک فقط برای کودک است. برخی هم فکر می‌کنند «بعضی» کتاب‌های کودک برای بزرگسال مناسب است و برخی هم نظرهای میانه‌ای دارند اما با هر دیدی و با هر سلیقه و سنی حتماً رفتن سراغ این کتاب خوش می‌گذرد.
در هر صفحه یک عدد پی‌پی را می‌بینیم که با چند گزاره و راهنمایی دیگر باید به این نتیجه برسیم که برای چه حیوانی است. بخش جذاب کتاب هم مخاطب قرار دادن خواننده است که باید واکنشی داشته باشد و بن انتخاب و حدس‌هایش مدام در نوسان است، و احتمالاً با هر کشف درست خوشحال می‌شود.
ویژگی کتاب نگاه به چیزی است که حال‌به‌هم زن است. یعنی از پی‌پی چه می‌شود یاد گرفت؟ و خب، نگاه متفاوت به اطراف خیلی باحال است. از طرفی هم «کنجکاوی» بخشی از خودِ کتاب است. اینکه می‌شود مبل، راکت، دایناسور، بزرگ، لباس و پی‌پی را زیرورو کرد و ته‌تویش را درآورد.