معرفی کتاب مدیریت حضور کتابخانه ها در رسانه های اجتماعی اثر دیویدلی. کینگ مترجم ایمان نریمانی کتابعمومیعلمتکنولوژی مدیریت حضور کتابخانه ها در رسانه های اجتماعی دیویدلی. کینگ و 3 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر چاپار شابک 9786002762009 تعداد صفحات 142 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب مدیریت حضور کتابخانه ها در رسانه های اجتماعی، مترجم ایمان نریمانی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین ایمان نریمانی 1402/6/5 از تابستان سال 1397 که به این نتیجه رسیدم که قصد دارم پایاننامه کارشناسی ارشدم را در حوزه بازاریابی در شبکههای اجتماعی بنویسم، تقریباً همه کتابهای فارسی چاپ شده در این حوزه را خواندم؛ با این حال به جز کتاب «شبکههای اجتماعی، تاملی بر نقش آنها در کتابخانهها» که بیشتر بر جنبه نظری شبکههای اجتماعی تاکید داشت منبع مفید دیگری در این زمینه وجود نداشت. چند ماه بعد که پروپوزالم را با عنوان «تحلیل محتوای ارائهشده در صفحات اینستاگرام کتابخانههای عمومی ایران و نحوه مشارکت کاربران آنها» در دانشگاه خوارزمی دفاع کردم، احساس نیاز بیشتری به آموختن درباره شبکههای اجتماعی و به خصوص اینستاگرام کردم. بنابراین شروع به مطالعه کتابهای بازاریابی اینستاگرام که عموما هم برای کسب و کارهای اینترنتی نوشته شده بودند کردم. همزمان با پایاننامه، در کتابخانه عمومی مرکزی قم استخدام شدم و مسئولیت اینستاگرام کتابخانه را نیز به عهده گرفتم. در واقع شانس با من یار بود تا بتوانم هرآنچه را که میآموزم همزمان در صفحه اینستاگرام یک کتابخانه بزرگ و پرمخاطب پیادهسازی و تجربه کنم. بعد از بهمن 1398 و دفاع از پایان نامهام، تصمیم گرفتم کتابی در حوزه بازاریابی اینستاگرام برای کتابخانهها بنویسم. بنابراین لازم بود تا ابتدا چند کتاب در این حوزه بخوانم. شروع مطالعاتم با کتاب حاضر بود؛ هم از آن جهت که در انجمن کتابداران آمریکا منتشر شده بود و هم به جهت کم حجم بودن و کاربردی بودن مطالب آن. سه فصل اول کتاب آنقدر کاربردی و روان بودند که احساس کردم همه آنچه که قصد دارم در کتاب خودم بنویسم اینجا نوشته شده؛ یعنی اگر قرار بود کتاب خودم را بنویسم باید نصف آن را به این کتاب ارجاع میدادم! بنابراین تصمیم گرفتم تا با همکاری دوست عزیزم اسماعیل بیگدلو، ترجمه آن را شروع کنم. در نهایت با قبول زحمت ویرستاری توسط سرکار خانم دکتر مریم صرافزاده، کتاب اواخر سال گذشته منتشر شد. 📙 مدیریت حضور کتابخانهها در رسانههای اجتماعی/ دیویدلی کینگ ترجمه ایمان نریمانی، اسماعیل بیگدلو ویراستار مریم صرافزاده انتشارات چاپار: اساطیر پارسی 0 11