معرفی کتاب تولدت مبارک اثر نازنین صابری بهداد تولدت مبارک نازنین صابری بهداد و 9 نفر دیگر 3.7 3 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 1 ناشر انتشارات راه یار شابک 9786227629125 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار 1400/5/25 توضیحات کتاب تولدت مبارک، نویسنده نازنین صابری بهداد. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مغربی 1402/4/24 - 12:36 مجموعه ای از داستان ها و ایده های برگزاری جشن تولد برای بچه ها بر اساس خاطرات واقعی 0 1 سیده نرگس مظلومی 1404/5/11 - 01:06 #تولدت_مبارک *از آن کتابهایی است که کمتر شبیهش پیدامیشود!* بارها درجمع های کوچک دوستان خاصم راجب مدل های مختلف تولد گرفتن برای فرزندانمون صحبت کرده بودیم و هرکس ایده ای داده بود..و تجربه ای کرده بود.. آفرین به نویسندگان این کتاب که همچین مطلبی را بررسی کرده و جمع کردند و نوشتند... ایده ی جدید، دقیقا در زمانی که بشدت در جامعه به آن احتیاج است، با داستان های واقعی و جذاب، قابل استفاده برای مادران و پدران جوان و مربیان و معلمان مدارس، باکیفیت عالی کاغذ و تصویرگری.. 0 3 توکلی 2 روز پیش _بسم الله الرحمن الرحیم_ یک دغدغهای که بچههای خانهی همبازی عمدتا دنبال میکنند، نگاه تربیتی و غیرمنفعلانه نسبت به تمام مناسبات و المانهای زندگی است. خروجی طبیعی همچین مجموعهای در حوزهی جشن تولد، میشود این کتاب. هدفی که دنبال میکند در جهت کلیشهزدایی از این پدیده و بهرهبرداری هرچه بیشتر در جهت رشد فرزند است؛ به همین منظور از نمونههای موفق و خاطراتشان میگوید و در پایان هم چندتا ایدهی کاربردی برای تولدها دارد. نمیدانم واقعا چقدر به هدفش رسیده. اما با توجه به کلیشههای موجود در این زمینه و فاصلهی زیاد تا نقطهی مطلوب، تلاشش کاملا به چشم میآید. ای کاش در زمینهی جشن تکلیف _که به مراتب کلیدیتر، در عین حال گرفتار حواشیتر است_ هم حرکتی صورت بگیرد. 0 0