لیستهای کتاب Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1404/2/8 بهار ۱۴۰۴ ؛ 5 کتاب کتاب هایی که در فصل بهار سال ۱۴۰۴ به اتمام رساندهم 0 6 Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1403/12/30 پنج ستارهای های ۱۴۰۳ ؛ 🐉 17 کتاب من در سال ۱۴۰۳، ۳۲ کتاب خوندم. اینها هم کتاب های پنجستارهای از بین اون کتاب ها هستن که تصمیم گرفتم براشون یک لیست درست کنم 🎀 2 7 Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1403/10/27 زمستان ِ ۱۴۰۳ 9 کتاب کتاب هایی که در فصل زمستان ، سال ۱۴۰۳ خواندهام ؛ 1 11 Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1403/8/2 پاییزِ ۱۴۰۳ 13 کتاب کتاب هایی که در پاییزِ سالِ۱۴۰۳ خواندهام رو لیست میکنم تا با شما در اشتراک بذارم، این لیست را تا پاییز گسترش خواهم داد🍂✨️ پ.ن. کتاب ها به ترتیبی که خوانده ام مشخص شده اند🍂✨️ 0 18 Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1403/7/29 تک جلدی های پرتقال ؛ 7 کتاب کتاب های تکجلدی انتشاراتِ پرتقال که مناسبِ سنینِ ۱۲-۱۴ سال به بالا هستن. اگر کتابی از این نشریه خوندین میتونین توی کامنتا بگین تا باهاشون آشنا بشم . کتاب هایی که توی این لیست قرار میدم علاوه بر گروه سنی مشخص شدهش ، همهشون بیشتر در مکتبِ رئالیسم هستن و هم خوندمشون و جزو کتاب های موردعلاقهم هستن (تقریباً) 8 23 Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1403/4/24 خواهم خرید/قرض گرفت 54 کتاب کتاب هائی که میخواهم بخرم یا قرض بگیرم در این لیست قرار میگیرند. هنگامی که یک کتاب خریداری شود/قرض گرفته شود/از خریدنش پشیمان شوم، آن کتاب از لیست حذف میگردد . ✨️🌷 0 26 Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1403/4/20 تابستان ۱۴۰۳ 10 کتاب کتاب هایی که در تابستان سال ۱۴۰۳ خواندهام رو لیست میکنم تا با شما در اشتراک بذارم، این لیست را تا تابستان گسترش خواهم داد✨️🌷 پ.ن. کتاب ها به ترتیبی که خوانده ام مشخص شده اند✨️🌷 0 9