لیستهای کتاب حامد خسروشاهی لیست منتشر کرد. 1403/12/6 - 11:51 سفرنامههای لبنان 9 کتاب لبنان کشوری است که با تاریخ معاصر ما آمیخته است و موقعیت جغرافیاییاش و چالشهای سیاسی آن برای ایرانیها آشناست. از همین رو روایت لبنان برای کسانی که به گونه روایت و سفرنامه علاقهمند هستند جذاب است. 0 9 حامد خسروشاهی لیست منتشر کرد. 1403/5/29 - 06:11 سفرنامههای اربعین عراق 11 کتاب سفر اربعین به عراق چندسالی است که جزو سفرهای متدال ایرانیان شده است. چند ملیون ایرانی سالانه طی سفری ارزان در حوالی نیمه صفر به عراق می.روند. خواندن خاطرات بخشی از آنان و مواجهه با شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این کشور جذابیتهای خود را دارد. 0 2 حامد خسروشاهی لیست منتشر کرد. 1403/2/17 - 09:06 سفرنامههای حج معاصر 10 کتاب حج رایجترین سفر بین مسلمانان است. بیش از ۱۴۰۰سال است که مسلمانان از سراسر جهان در یک موعد خاص دور یک خانه میچرخند. اما هرکسی این سفر را از زاویه خاص خود میبیند. بهترین سفرنامههای حج ایرانی را که خواندهام لیست میکنم. 1 8 حامد خسروشاهی لیست منتشر کرد. 1403/1/17 - 05:13 سفرهای منصور 11 کتاب فرمود "وصف العیش، نصف العیش" و سفرنامه خواندن کسب نصف لذتی است که نویسنده از دیدن شهرها، کشورها و آدمها برده است. منصور ضابطیان جهانگرد ایرانی است که سفرهایش را مینویسد. 0 0