لیستهای کتاب علی خزائی لیست منتشر کرد. 6 روز پیش تحول در نماز (رابطه عبد و مولا) 3 کتاب برای تحول در مهمترین عمل رابطه خود با مولا یعنی نماز ابتدا باید ارکان نماز را بشناسید و بعد مفهوم و حکمت هر یک از اجزاء و سپس عمق رابطه خود با مولا 0 0 علی خزائی لیست منتشر کرد. 1404/5/5 شکل گیری اندیشه دینی 11 کتاب من هم از کتب مرحوم صفایی و هم از کتب شهید مطهری خوانده ام اما هیچ کدام را به دلایلی که ذکر میکنم برای شکل گیری اندیشه دینی توصیه نمیکنم. کتاب های مرحوم صفایی طبق گفته خودشان، برای افراد تازه کار نیست، و هم ثقیل و گنگ و نامفهوم است. و طبق گفته خودایشان برای افرادی است که روی خود کار کرده و در اثنای مسیراند. کتاب های شهید مطهری از باب نوع دید ایشان به مسائل و نحوه باز کردن و ورود به مسائل، کتب ارزنده ای است. اما به مرض تکرار و ساده انگاری دچار است. و مسائل بسیار تفسیر داده شده که برای شکل دهی اندیشه فکری زمان بر و طولانی است. اما در کل مطالعه آثار دیگر اندیشمندان به افراد توصیه میشود. اما هدف ما از این لیست شکل گیری اندیشه فکری برای شروع است. و برای سطوح بالاتر که می خواهند تخصصی کار کنند به هیچ وجه مناسب نیست. البته بد نیست چند کلامی درباره اندیشه فکری بگویم. اندیشه فکری موردی لازم برای افراد است. از آنجا که با زندگی های ماشینی امروزی افراد به دنبال رشته های تخصصی خود رفته و فرصت کافی برای غور در مسائل دینی را ندارند و از طرفی هم داشتن اندیشه دینی برای هر مسلمانی لازم و ضروری است، باید یک دستگاه فکری حداقلی برای تجزیه و تحلیل حداقلی مسائل را داشته باشند. که درگیر افراد اشتباهی نشوند و فکر اشتباهی دچارشان نشود. البته تذکر مجدد این نکته را بر خود ضروری میدانم که این اندیشه فکری حداقلی است و افراد برای نظر تخصصی دادن باید به صورت تخصصی مطالعات داشته باشند. 0 0 علی خزائی لیست منتشر کرد. 1404/4/25 مبانی اندیشه اسلامی 6 کتاب جزوه دقیق ترین و منطقی ترین مجموعه های مبانی اندیشه اسلامی و مناسب افرادی که به دنبال تکمیل اندیشه فکری اند. البته که این مجموعه بی نقص نیست و خود بنده نقد هایی به آن دارم. اما ازآنجا که کیفیت مجموعه و اندیشه بالا و به شدت منطقی است و مثل این مجموعه شسته رفته پیدا نکردم، از نقایصش چشم پوشی می کنم. اما برای بدست آوردن اندیشه فکری دقیق و علمی بهتر است آرا اندیشمندان مختلف خوانده و بعد قضاوت شود. این مجموعه سعی بر کیفیت بالای علمی و البته برای افرادی نوشته شده که به دنبال تکمیل اندیشه اند نه افرادی که قرار است تخصصی بررسی مبانی اندیشه ای ارائه بدهند. 0 2 علی خزائی لیست منتشر کرد. 1404/3/25 لیست مطالعه حضرت حجت 5 کتاب یک رمان خوب امام زمانی: مثل رویای نیمه شب ۱. انتظار پناهیان(جامع ترین کتاب دریای انتظار و انقلاب مهدوی) ۲. حضرت حجت آقای بهجت(بهترین کتاب اخلاقی درباره حضرت حجت) ۳ ولایت الهیه (قوی ترین کتاب در باب ولایت توحیدی، و حضرت حجت) ۴ دن کیشوت های ایرانی (برای در امان ماندن از مدعیان دروغین ظهور) 0 4 علی خزائی لیست منتشر کرد. 1404/1/12 ازدواج و زندگی مشترک 6 کتاب برای انگیزه به زندگی مشترک: رمان رویای نیمه شب برای شناخت زن و جنس مقابل: قدرت و شکوه زن، و راز هایی درباره زنان برای فرایند ازدواج: کتاب ازدواج یا جوان و انتخاب همسر و برای بعد از ازدواج: مطلع عشق البته قبل از همه باید دوره ها و کتب مرتبط با خودشناسی طی شود. 0 1