لیستهای کتاب Allan لیست منتشر کرد. 7 روز پیش کتاب هایی که دوسشون نداشتم و توصیشون نمیکنم 3 کتاب سلام این لیست کتابایی که من به هر دلیلی دوسشون نداشتم و خوندنشون رو به دیگران توصیه نخواهم کرد(و اینها نظر شخصی من هستن) (این لیست آپدیت میشه) 0 0 Allan لیست منتشر کرد. 1404/4/30 برای فروش 12 کتاب کتاب ها نو و سالم هستند برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید☆ 0 2 Allan لیست منتشر کرد. 1404/2/25 کتابای 1404☆ 22 کتاب سلام این لیست صرفا جهت اینه که بدونم امسال تونستم چند تا کتاب بخونم✨️ 0 0 Allan لیست منتشر کرد. 1404/1/24 پیشنهاد هایی برای ژانر جنایی و دارک 6 کتاب شامل کتاب هایی جنایی و دارکی که من بهشون امتیاز بالای 3 میدم(این لیست آپدیت میشه) 0 6