لیستهای کتاب زهراخزاعی لیست منتشر کرد. 1404/4/26 عاشورا در داستان 20 کتاب این لیست به کتابهای داستان در ارتباط با امام حسین و عاشورا میپردازد داستان بیشتر و بهتر در ذهن مخاطب جاگیر میشود بخصوص مخاطب تنگ حوصله این روزگار اگر کتابی از قلم افتاده بگید اضافه کنم 1 29 زهراخزاعی لیست منتشر کرد. 1404/3/10 شهید از زبان عزیزترینها 17 کتاب کتابهایی که بیشترین تاثیر را در من داشتند، زندگی هایی که جایی در گذشته نمانده بل در روح زندگی و زمانه ما جاری هستند و سعی میکنند ما را در بزنگاه ها به خود آوردند اگر فقط کمی به سویشان سربرگردانیم. 1 35