لیستهای کتاب عطیه رنجبر لیست منتشر کرد. نادر ابراهیمی 8 کتاب ما زائر دلشکسته ی این خاکیم. اگر امید را دمی رها نکردیم،نه بدان دلیل بود که آن را در خود داشتیم،بل بدان سبب بود که امید را چون ودیعه یی به دست ما سپرده بودند تا به دست دیگران بسپاریم. 0 24 عطیه رنجبر لیست منتشر کرد. استادعلی صفایی حائری (ع-ص) 8 کتاب دل آدمی ،بزرگتر از این زندگی است. و این ، راز تنهایی اوست.او چیزی بیشتر از تنوع و عصیان را می خواهد.او محتاج تحرک است و حرکت ... 0 34 عطیه رنجبر لیست منتشر کرد. کودکان فیلسوف و خلاق👨🎓 7 کتاب کودکان بهتر از آدم بزرگ ها دنیای اطرافشان را می بینند و بیشتر سوال می کنند و از این جهت فیلسوف هایی کوچک اند. مجموعه این کتاب به دنبال تقویت روحیه ی پرسشگری و رشد تفکر خلاق در کودکان است. 0 13