لیستهای کتاب لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. داستانهای مرتبط به وقایع سیاسی/اجتماعی معاصر ایران 12 کتاب داستانهایی که مستقیم یا غیرمستقیم به یکی یا چندتا از وقایع ایران معاصر اشاره میکنند. 0 12 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. داستانهای انقلابی 10 کتاب داستانهایی که محور اصلی یا فرعیشان یکی از انقلابهای معاصر ایران یا جهان است 0 13 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. داستانهای نویسندگان زن معاصر ایرانی 17 کتاب شماری از شناختهشدهترین آثار نویسندگان زن ایرانی معاصر 3 107 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. داستانهای نوجوان از نویسندگان ایرانی 10 کتاب شماری از داستانهای ارزشمند فارسی برای نوجوانان (نخواستم بگم «خوب»، که به نظرم بیمعنیترینه در حوزه کتاب. ولی ارزشمند هم جوریه که انگار من صلاحیتی دارم برای ارزشگذاری کتابها، که اینطور نیست یقینا) 0 29 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. انقلاب 57 13 کتاب عکسها، جستارها، نظریهها و متون غیرداستانی مرتبط با انقلاب 57 +تلاش کردهم کتابهایی رو انتخاب کنم که دارای سوگیری و نوشتهشده طبق روایت موردپسند نظام فعلی نباشن. (هرچند به این آگاهم که بههرحال منتشر شدن همهی اینها در کشوری با این حد از سانسور عقیدتی روی متون، یعنی همهشون خوانشها و رویکردهایی هستند تا حدی موردقبول این حکومت. بهجز در حضر امیرشاهی، که قصهش خیلی متفاوته.) 7 72 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. آدمهای داستان معاصر فارسی 9 کتاب اگر میخواهید درباره نویسندگان و روشنفکران معاصر ایرانی بیشتر بدانید این کتابها میتوانند راهگشا باشند. کتابهای فهرستشده کتابهایی هستند که افراد را محور خود قرار دادهاند و نه آثارشان را. 0 9 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. کتابهای انقلابی 11 کتاب کتابهای مرتبط به انقلابهای معاصر جهان، حکومتهای دیکتاتوری و وضعیتهای مشابه 5 22 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. برای شروع داستان معاصر فارسی 5 کتاب کتابهایی که اگر میخواهید داستان فارسی معاصر خواندن را آغاز کنید، چه تفریحی و چه بهصورت جدیتر، میتوانند اولین انتخابهایتان باشند. 2 21 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. جستارها و داستانهای شهری 11 کتاب مجموعه جستارهایی که به شهرها پرداختهاند و داستانهایی که شهر در آنها نقشی کلیدی دارد، نه فقط بستری برای پیشبرد قصه. 1 48 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. داستانهای غیررئال معاصر فارسی 11 کتاب شماری از داستانهای شناختهشدهای که از واقعیت فراتر رفتهاند و به نوعی سورئالیسم یا رئالیسم جادویی نزدیک شدهاند. (یا اگر عزاداران بیل، ملکوت، بوف کور آثار موردعلاقهتان بودهاند این کتابها را هم بخوانید.) 0 10 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. نوستالژیبازی با جهان قبل از انقلاب 57 9 کتاب شماری از داستانهایی که بهصورت مثبت و نوستالژیبازانه به روزهای قبل از انقلاب 57 پرداختهاند. 0 10 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. داستانهای واقعگرای معاصر فارسی 9 کتاب شماری از داستانهای رئالیستی شناختهشدهتر بین آثار داستاننویسان معاصر فارسی 0 9