لیستهای کتاب محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. مجموعه ی ماکاموشی 19 کتاب مجموعه ای برای بچه های 7 تا 10 سال. یک بار در نمایشگاه کتابی که در استان چهارمهال و بختیاری برگزار شد جلد دوم این کتاب رو دیدم و خریدمش.اون زمان فقط شش سالم بود و هنوز سواد نداشتم،ولی بخاطر این که اون موقع مجموعه ی موش خبرنگار رو پخش میکرد و من هم دوسش داشتم این کتاب رو خریدم،و از همونجا بود که وارد مجموعه ی ماکاموشی شدم. خودم و پسر عموم که توی این سن بودیم خیلی بهش علاقه داشتیم،همیشه تو لیست بهترین کتاب هامون بود.تا الان هم به این افتخار میکنم که مجموعه به این بزرگی رو دارم. 0 1 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. مجموعه ی ماجرا های من و بقیه 4 کتاب جزو مجموعه هاییه که باهاشون خاطره دارم. شما هم نظراتتون رو زیر این لیست بنویسید. 0 2 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. مجموعه ی دژ سرخ 5 کتاب این مجموعه کتاب از انتظار اولیه ی من خیلی دور بود.داستانش همونی بود که انتطارش رو داشتم ولی وقتی که میخواندمش با اونی که فکر میکردم خیلی فرق میکرد. در کل نه میتونم بگم که مجموعه ی خوبیه نه میتونم بگم مجموعه ی بدیه. 0 4 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. کتاب های کلاسیک 10 کتاب برجسته ترین آثار نویسندگان کلایسک 0 2 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. طنز دفاع مقدس 6 کتاب همه ی کتاب ها برای آقا ی امیریان هست. امیدوارم همه خوششون بیاد 0 4 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. انقلاب اسلامی 5 کتاب ببینید برای این مملکت چه زحماتی کشیدن. 0 5 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. کتاب های فانتزی 5 کتاب اینجا کتاب های فانتزی خوبی که خواندم رو براتون گذاشتم. بخوانید و لذت ببرید. 0 5 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. دفاع مقدس 5 کتاب بغیر از یکی همه از داوود امیریان هست 0 3 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. کتاب هایی با داستان ضعیف.نخوانید 4 کتاب من این لیست رو با توجه به کتاب هایی که خودم خواندم و از نظرم داستانش ضعیف اومد و یکی دیگه از دوستانم نوشتم. امیدوارم به کارتون بیاد 1 3